Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a:Ja, tudi midva sva bila pridna, naredila sva 20 ponovitev v hrib. :clap:

Joj, v kateri hrib delate te ponovitve? Pa ja ne v "The Klanec" za visečim mostom :shock: , jaz že prvič komaj gor prilezem...

Tisti je prehud in bi preveč tetive trpele, imamo enga ravno s tapravim naklonom v gozdu.

:wink:
 Saso202
lenči napisal/-a:Sem se danes nagarala s 600 m intervali. No, ni bilo tako hudo, ampak priznam, pri 8 ponovitvi mi je začelo iti res super, pa je bilo pri 10 treba nehat :--( . Sem pa zadnjega malo pohitela :wink: , pa ne me zatožit :-- .

Tale četrtkova vadba je res postala super :clap: Vedno se nas zbere cca. 20 in nas je skoraj že za cel razred. Lepo je vidit družbo vseh starosti ki skupaj teče in napreduje iz dneva v dan...

Upam in verjamem, da bomo nadaljevali vski supaj v tem ritmu :laola

P.s. Lenči ga pa res šiba... bravo :wink: :clap:

Lp,
Sašo
http://www.srk-celje.si
Uporabniški avatar
 lenči
V nedeljo pa štartam ob 9.00 proti čistilni in jo potem mahnem v klasični krog, da oddelam polovičko. Tempo je predviden 6.00 (razen v klanec :oops: ). Ker je mojega dragega zdelala vročina, ne verjamem, da mi bo lahko v nedeljo delal družbo :--( , čeprav se je bil za del do čistilne pripravljen "žrtvovati". Sicer bom vklopila virtualnega partnerja na Sovici, bi bila pa resničnega veliko bolj vesela :clap: . Torej, če se komu ljubi, grem v vsakem vremenu, se je treba malo spopasti s časom.

Sašo, hvala za pohvalo :D
Uporabniški avatar
 lenči
Mojega dragega je čisto povozilo. Najverjetneje bom štartala kakšnih 15 minut do 9.00, da mogoče še ujamem ŠRKjevce, ki bodo štartali ob 10.00.
Uporabniški avatar
 natasa
Jaz sem odtekla krasnih 36 km v družbi tekaškega prijatelja Andreja. Bilo je super. Jutri pa počivam, saj sem od prejšnje nedelje odtekla krepko čez 100 km.

Lenči Franca pozdravi tako in tako :P . Upam, da pride kmalu k sebi.

Uživajte kjerkoli že ste :P .

Uporabniški avatar
 nini32
jutro.
lenči, sem te hotla presenetit in se prikazat na štartu. pa me zaradi vremena (ker nebi rada spet zbolela) ne bo. uživaj!!!! moja forma se dviguje, a ne tako hitro, kot bi želela. pa tudi časovno mi redno tekanje ne znese.
zato vsem vsem, ki pridno tečete in zraven še uživate življenje (familijarno, službeno in vse druge aktivnosti, take in drugačne)kapo dol. :wink:

nataša, sem brala na prejšnjih postih, da imaš namen osvojit tretje mesto. :clap: kdaj bo tekma? držim pesti!!

lepo nedeljo.
nini
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, hvala za lep namen, le pazi nase, bova že enkrat spet prišli skupaj za en tek :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
V drugem delu bi mi družba hudo prav prišla, sem se kar polenila, sonček je preveč sijal :lol: . Bi morala kakšno uro prej iti, da bi bilo idealno. Ampak do čistilne in nazaj je pa padel rekord :wink: , potem pa sem šla no, tko, za užitek in lovila limit prvega kroga. Bo treba zobe stisnit na LM, ne bo šlo drugače :oops: . Se mi pa še malo pozna viroza. ŠRKjevce sem videla malo pred ciljem, ko je nekaj na hitro švignilo mimo mene :clap: in pa na parkirišču, da smo malo poklepetali v lepem sončnem vremenu :D .
Srečala sem tudi Katrco na sprehodu, pozdravček bolj na hitro, limit me je preganjal :lol: .
Sedaj pa se še malo odpočijem s kratkima tekoma čez teden bolj na izi, v soboto ponovim polovičko (v nedeljo bom spala :oops: , ker sem na fešti), potem pa malo tekanja z Indyem do dneva D :clap: . Pred dnevom D pa bom seveda v soboto držala pesti in pošiljala energijo tam daleč v Nemčijo :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša je na polovički 10 oz. 12 minut pred svojima neposrednima konkurentkama in 3 minute za drugo v pokalu, odlično ji gre, drugače pa je bila 222 v skupni uvrstitvi na polovički, nekaj ženskih predstavnic je pred njo.
Nataša :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
V nedeljo planiram ob 8.30 štartat proti čistilni, ob 10.00 pa skupaj s ŠRK klasični krog. Družbe bom zelo vesela :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči šele zdajle sem opazila, da si imela direkten prenos :heart !!

Morda se ti pridružim v nedeljo, imam v planu raztek. Danes sem naredila zeloo počasnih 10 km, pa noge še niso čist o.k.; bomo videli v nedeljo;

Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:A eni majo pa mato u malem prsti. :clap:

No dosegljivo, treninga po Logarski pa ni treba dosti, samo malo vzdrževat.

natasa tretje mesto je tvoje. :laola

Slab prognozer sem :D Take zmote sem pa vesel. :laola
Uporabniški avatar
 natasa
RoKo napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
Slab prognozer sem :D Take zmote sem pa vesel. :laola

Malo je bilo sreče 8) !!!

• 1
  • 166
  • 167