Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

To Nataša :clap: :clap: :clap:

Uspelo ti je! :laola

Z velikime veseljem vaju z Bogdanom pričakujem v Šmartnu!

Jurti pa HOP HOP HOP :lauf: :lauf: :TF) :TF) na CILJ 42 km Ljubljanskega maratona

To bo zares velika čast, biti v tvojem teamu 4:15 !!!!

ŠE enkrat ČESTITAM!

DARE
Mislim, da je že čas, da se tudi jaz oglasim.
Žal so uradni rezultati potrjeni šele pred pol ure, zaradi pritožbe nemške ultramaratonke Heike Bergmann. Problem je bil namreč spremljevalec na kolesu, ki na tem maratonu ni dovoljen za katerega pa smo imeli po zaslugi naše ALJE PREGL imeli pisno dovljenje g. Wenzel-a ( predsednika Schwabisch Gmunda)!!
Alja mislim, da je to trenutek, ko se ti moram javno zahvaliti za vse kar si v teh dneh storila zame :heart, saj bi bila brez tebe zaradi nepoznavanja nemškega jezika zdajle diskvalificirana.Alja HVALA, HVALA Slika !!!!
Seveda gre velika zahvala tudi mojemu klubu DMP Celje, ki so po uradni plati uredili zadevo!!! Hvala Odon in seveda hvala David Slika !!!

Dovolj je zahvaljevanja ( no eno še pride :wink: )!!

Kar se tiče teka bom rekla samo tole. Sigurno je bil to eden najtežjih in najlepših tekov v mojem življenju, ker kot mnogi že veste nisem ravno ljubiteljica gorskih tekov, kar pa Schwabisch Gmund sigurno je!!! Hribi v katerih sem grizla kolena in na cca 33 km sem že skoraj jokala, da če bo še en sam hrib ne bom več zmogla. Še dobro, da je bil ob meni Bogdan, ki mi ni dovolil, da sem se smilila sami sebi, ampak me je poteral naprej :evil: !!! Hahaha kmalu je sledil še zadnji hrib :twisted:, ki sem ga nekako oddelala!!!! Torej blagodejnih ( teren se je počasi spuščal ) zadnjih cca 9 km, ki sem jih zmogla v tempu 5:18-23 in še zadnji km v tempu 4:35 in končno CILJ!!! Maraton sem pretekla v zelooo enakomernem tempu prvih 25 km v času 2:27 in tudi drugih 25 km v času 2:27!! Absolutno sem končala na 13. mestu med ženskami in 4. mestu v kat., kar je zame za alpski maraton sigurno dosežek!!!!
Vedela sem, da sem nadoknadila veliko razlike ( 26 minut) do Bergmanove, za drugi dve konkurentki pa nisem vedela ali sta na štartu.

Tukaj se je končalo moje veselje!!!
Prvi šok je bil, ko sem opazila, da med ECU rezultati ni mojega iz Schwabischa. Seveda sem se pritožila in so me takoj dali "gor" in to na 2. mesto v skupnem seštevku !! Napaka je bila moja, ker sem se prijavila kot moški :oops: ! Potem pa tik pred razglasitvijo VELIKI ŠOK, pritožba Bergmanove in razglasitev odpovedana. Si predstavljate moje razočaranje :?: :?: :?: Zato sem garala celo poletje in del jeseni potem pa ........ŠTALA!!!! No, po zaslugi Alje in DMP-ja so rezultati sedaj že tudi uradni!!!! :D Po svoje Bergamnovo celo razumem, popolnoma je odpovedala v najpomembnejši tekmi sezone, saj jo je prehitela tudi petouvrščena in je sedaj ostala praznih rok!!!

Takoj po "uradni katastrofi" sva šla z Bogdanom na testenine in v avto ter proti Ljubljani, kjer me čakal nov izziv maraton po maratonu :oops: !!!
In sedaj sem prišla še do zadnjega zahvaljevanja, ki je seveda namenjen Daretu Pavcu - OLETU, ki nama je prijazno ponudil prenočišče in nama prišparal vožnjo v Celje in seveda nazaj v Lj. Dare res si super človek in vesela sem, da naju je Biel in TRANS Slo tako zbližal Slika !!!!!

Konec dober vse dobro in sedajle sem že skoraj odločena, da naslednje leto v Schwabischu pokažem, da znam dobro odlaufat tudi brez spremljave mojega Robocoba :heart :heart :heart !!

Nadaljevanje sledi v poročilu iz LM!!!
Uf, mi je prav odleglo, ko sem prebrala tole novico! Nataša še enkrat čestitam! Za uvrstitev in za končno odločitev "sodnikov".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA