prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bucko
Zdravo!

Imam 2 moški majici velikosti M, pa bi jih rad zamenjal za žensko majico S in pa moško majico L. Do problema z majicami je prišlo, ker se je v moji skupini tekač zadnji hip odpovedal nastop, njegovi zamenjavi pa majica ne ustreza. Če bi kdo želel majice menjat, bi lahko to naredili v nedeljo pred tekom. Lahko me pokličete na 031892300 (Marko).
Vsem želim obilo veselja ob teku!

lp, Marko
Uporabniški avatar
 bucko
No če ima kdo željo po menjavi sem jutri od 8:30 dalje v LJ. Dosegljiv sem skos razen tiste tri ure in pol ko nameravam tečt :lol:
Srečno jutri, pa ne it prehitro na teku, ker ne zgleda da goste iz Etiopije in Kenije povabimo, potem jih pa še prehitimo :)
 MARDUK
Morda kdo ve po kakšnem ključu se delijo majice?

V sredo smo dobili bombažne majice (skupinski dvig številk), danes pa sem dobil tekaško švic majčko iz sintetičnega materiala ob dvigu številke!
Uporabniški avatar
 bucko
Mislim da ni ključ v dolžini proge, ker sem dobil jaz 3 tekaške majice za različne dolžine(21 in 42km), pri skupinski prijavi. Vem da smo lansko leto dobili bombažne za 21km.
Uporabniški avatar
 Radolca
vencelj napisal/-a:Za lani niti ne vem, da bi kdo dobil kaj drugega kot bombažno. Je morda letos za maraton in polmaraton tekaška, za rekreativnega pa bombažna...ugibam... :?: :?: :roll:

LP

tako je vencelj. moja je za rekreativca dobila bombažno, jaz pa za najdaljšo razdaljo "švic majico", če je izraz švic majca pravilen za tisto, kar smo dobili :!:
Uporabniški avatar
 Biz
9,2 = bombažna spominska
21 in 42 je tekaška, sintetična

Tako piše na pravilih za delitev opreme...
 MARDUK
mi smo v sredo dobili vsi bombažne majice pri skupinskem dvigu!

vsi tečemo na 21 km!

mogoče jih še niso imeli na zalogi?
 tati
mislim da bi morali dobiti tko kot mi neke tanke elastične niso nev kaj sam so pa malo boljše kot bombažne ali pa tudi ne sem pa začuden da ste dobili take bombažne jaz sem slišal drugače bombažne vsi na10km ,ostali pa elstične skoraj prozorne he he črn seveda pa na 42 še z napisom pretekel sem 42km na ljubljanjskem maratonu modre barve kot tiste ne vem kaj bi rekem kot švic majice
 tati
pozabil sem še dodati če ima kdo da mu je elastična črna kot švic majica da je s velikosti premajhna in bi zamenjal za m velikost

lp
Vreme napisal/-a:Menjam maratonsko majico (tisto ki smo jo maratonci dobili na cilju) S za XL :mrgreen:

Ujej, pol ti je pa S verjetn kr velik premajhna :mrgreen: Sočustvujem s tabo. Držim pesti, da se kdo utaplja v XL in da čimprej zamenjata :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA