Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Uporabniški avatar
 raf
Loni napisal/-a:Saj že treniram, od danes naprej ne jem nič več cukra, da se bom lahko na Sladkih6 zadela do konca :--

boš bila pod strogim režimom laične zdravniške službe, kar se bojim ,da ti bo cuker preveč nabilo v višave. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Arabo
Zadnji trenutek!!!!

Odločitev za prijavo je padla včeraj na TF analizi po LM. Prijavo sem že posredoval, sedaj pa še do pošte in vplačam.

Se veidimo.
Uporabniški avatar
 lonely
Se že veselim...

Zakaj me pa ni na seznamu...naj ostane skrivnost ( ane Vreme?)

Koliko mi bo uspelo preteči?...tega ne ve " niti policija"...bom videl.
Uporabniški avatar
 grb
lonely napisal/-a:Zakaj me pa ni na seznamu...naj ostane skrivnost ( ane Vreme?)

Saj si na seznamu :)
Uporabniški avatar
 lonely
grb napisal/-a:
lonely napisal/-a:Zakaj me pa ni na seznamu...naj ostane skrivnost ( ane Vreme?)

Saj si na seznamu :)

Aja..sem gor...torej ni več skrivnosti...tudi tukaj bom imel št.100...se vidimo.
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:LM je za nami, zdaj je pa čas, da tole temo potegnemo na plano :D

Tako je , osvežena štatna lista z novimi tekmovalci. Še se je možno prijaviti! :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
miciM napisal/-a:Krog za ogrevanje,za nekatere pomeni že zgubo 1 km :lol: :lol: :lol: :oops:

:wink:

Res je, ampak očitno si nekateri tega želijo. Tako,da bo krog za ogrevanje postal stalnica na Sladkih6 za vse tiste, ki si tega želijo!!
Uporabniški avatar
 lenči
Se bo treba prej pošteno ogret, gremo na polno :laola po polžje seveda :oops: :lol: . Imam pa hudo dilemo, ali belo ali rdečo kiklco :?: :-- Hja, bom počakala na vremensko napoved, da vidim, kakšna majčka bo zraven pasala :-- . Ja, tole pa bo spet "sladko". Ja, res je, dobre volje sem, ker sem spet začela teči :wink: Samo od 6km do 6 ur je pa doooooooooooooooooooooooooooolga in huuuuuuuuuuudaaaaaaaaa razlika :oops:
Luštno bo navijati :laola
 Bacek
Mene pa počasi začenja malo skrbeti. Namreč bolečina v križu še ni mimo in tud sanja se mi ne, kdaj in kako naj začnem teči? Samo še 14 dni do Sladkih, jaz pa pojma nimam kako (spet) začeti tečt? :( :cry:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA