polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

mazi napisal/-a:
Loni napisal/-a:Glavno, da si jo. No, saj jaz je tudi nisem, vsaj upam, da tole spodaj ni to:
:arrow: LM 1:59:07
Samo, da je pod 2:00:00 :clap: :clap:

Mazi, hvala. Je pa res, da sem po vseh letošnjih zdravstvenih peripetijah lahko s tem ultra zadovoljna.No, z Berlinom sem še malo bolj
Mojih 120kg+ sem prvihč čez 21km spravu, mal počasnej kot sem mislu pa vseeno ok - 2.14 oziroma 2 10 neto. Bravo :clap: jest! pa razen mal musklfibra me prov neč ne boli!! kar je najbolj važen (zgleda da sem mal popravu tehniko!) :D
mazi napisal/-a:
Loni napisal/-a:Glavno, da si jo. No, saj jaz je tudi nisem, vsaj upam, da tole spodaj ni to:
:arrow: LM 1:59:07
Samo, da je pod 2:00:00 :clap: :clap:

In, Mazi, sem jo, tisto pod dve uri, tako konkretno kot si še v sanjah nisem mislila, če je pa kar šlo. Pa vsake toliko časa me je, sicer v luft namesto par 100 metrov naprej, vrgel Rafov huronski vik in krik, na katerega je bilo sicer treba odgovarjat.

spela* napisal/-a:Moj popravek na lestvici:
1:52:44 (Palmanova 2009) :wink:

Pa sem jo, pa sem jo, pa sem jo - za cele tri sekunde :-- :-- :-- , se pravi 1:52:41, isti tek... Naslednjič si bom pa tudi jaz omislila zajčka s cisterno in ne bom pešhodila na postojankah :-- Hec mora bit...
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 67

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA