Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Ej ej Lenči, da tebi nebi prišlo včerajšnjo navijanje preveč v navado! :lol:

Ha, ha, ženski pa res težko ustaviš ragljanje :-- . Verjemi, pridem tečt, ostalo je za poslastico :clap:
Pozdravljeni Sladokusci!

Ker sem preživel LM in danes sem že uspešno premagoval stopnice, sem si rekel, da ne smem zamuditi tako elitne družbe na Sladkih 6! In če nočeš zamuditi, se je potrebno prijaviti. Rečeno storjeno!

Nasnidenje!

:laola :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
carlos.lopez napisal/-a:Pozdravljeni Sladokusci!

Ker sem preživel LM in danes sem že uspešno premagoval stopnice, sem si rekel, da ne smem zamuditi tako elitne družbe na Sladkih 6! In če nočeš zamuditi, se je potrebno prijaviti. Rečeno storjeno!

Nasnidenje!

:laola :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Jessssssssssss, to nam delajjjjjjjjjjjjjjj :laola
Družba bo! :wink:
Uporabniški avatar
 raf
Robo za meritve glukoze v krvi sem prevzel od sponzorja Roche in jo je za dve veliki vrečki. Sedaj naredim še tabelice in tisti, ki ste se prijavili za zajčka boste že ob prevzemu startne številke dobili list, kjer boste zapisali svoje vrednosti. Skratka projekt je prišel v bolj resne sfere, ker bo podatke analizirala dr. Karin Kanc priznana diabetologinja. Skratka se že veselim srečanaja z vami in predvsme 6 ur tekanja.
Vsi sodelujoči zajčki bodo dobili spominsko zapestnico, ki jih bo spominajla na ta dogodek in na njej piše SPREMINJAMO SLADKORNO BOLEZEN.
Bo pa ta zapestnica služila tudi kot razpoznavni znak za ekipo merilcev v startno ciljnem prostoru.
Uporabniški avatar
 Vreme
Posodobljena štartna lista, prijavite in plačate lahko še samo jutri, kar pomeni, da mora biti v četrtek denar nakazan na moj račun. Seveda pa še vedno velja limit 100 udeležencev!

Še vedno je nekaj nakazil, za katere ne morem razvozlati plačnika! :(
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Misija nemogoče uspela, Gospod 5.00 prijavljen, denar bo nakazan jutri :clap: :clap:

Opa, to pa je resnično nepričakovan! Sedaj pa ne vem komu bi čestital, preprečevalki, ali preričancu :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA