Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
tulček napisal/-a:Zakaj so eni napisani z VELIKIMI tiskanimi črkami drugi pa z malimi :?:

Prijavljeni z VELIKIMI so verjetno ob prijavi imeli "pokvarjeno" tipko CapsLock :twisted: .

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 Vreme
Maša napisal/-a:Tudi midva z godpodom možekom sva prijavljena (upam, da ne prepozno) :laola

Me veseli, ne nista prepozna. Čestitke za pogum pa kar vnaprej!!! :clap:
Uporabniški avatar
 Vladek
Pozdravljeni

Kolikor sem razbral, tudi iz lanskega pisanja, je Sladkih6, sladkih tudi zaradi peciva, ki se prinese na tek. Volja je, znanje je, čas pa, iskreno upam, da tudi bo (za peko seveda). Kakšna je torej zgodba peciva, kam in kdaj se dostavi, da ne bom gnjavil na startu.

lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Vladko zelo preprosto, daš tam kjer lahko vsi dosežejo :lol: . Tako je bilo lani:

Slika

Predlani ko je peciva skoraj zmanjkalo, so nekateri raje zaužili drugo poživilo :wink:

Slika
Nazadnje spremenil Vreme, dne 28 Okt 2009, 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
 Bacek
Glede peciva, bi jaz eno splošno info: Kolk ste kaj "aklah"? Torej, občutljivi na to, ali so dobrote v tistih papirnatih zadevah ali ne? Resno sprašujem, ker se mi to mota po glavi od same prijave naprej.
Jaz osebno sem namreč zelo nekomplikatorska, pa da ne bi bil kdo užaljen ali celo ne hotel jesti. :twisted: :lol:
Maša napisal/-a:Vreme, pogumna sem, kajneda? :mrgreen: Nakazano je že, dobiš pa jutri, mislim, da smo bili danes malo prepozni.

LP, Maša

Maša !!!!!!!!!!!!!! :cast1: :cast1:

Kumi čakam da zenava.... :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Bacek napisal/-a:Glede peciva, bi jaz eno splošno info: Kolk ste kaj "aklah"? Torej, občutljivi na to, ali so dobrote v tistih papirnatih zadevah ali ne? Resno sprašujem, ker se mi to mota po glavi od same prijave naprej.
Jaz osebno sem namreč zelo nekomplikatorska, pa da ne bi bil kdo užaljen ali celo ne hotel jesti. :twisted: :lol:

Ne se bat, ne kompliciraj, samo da bo užitno :lol:
 Bacek
Vreme napisal/-a:
Bacek napisal/-a:Glede peciva, bi jaz eno splošno info: Kolk ste kaj "aklah"? Torej, občutljivi na to, ali so dobrote v tistih papirnatih zadevah ali ne? Resno sprašujem, ker se mi to mota po glavi od same prijave naprej.

Ne se bat, ne kompliciraj, samo da bo užitno :lol:

Nč bat, to pa bo. :wink: Samozavest serijsko. 8) :--
Uporabniški avatar
 pajo

Glej, da bo čim bolj čokoladno. Čim manj embalaže - lažje primeš in hop cifizelj v usta... :D
 Bacek
pajo napisal/-a:Glej, da bo čim bolj čokoladno. Čim manj embalaže - lažje primeš in hop cifizelj v usta... :D

:shock: :shock: Čokoladno?! :shock: :shock: Pa je šla samozavest serijsko :oops: :cry:
Bojo drugi čokolado, jest sm bolk ljubiteljica skute :roll:
Uporabniški avatar
 pajo
Bacek napisal/-a:
pajo napisal/-a:Glej, da bo čim bolj čokoladno. Čim manj embalaže - lažje primeš in hop cifizelj v usta... :D

:shock: :shock: Čokoladno?! :shock: :shock: Pa je šla samozavest serijsko :oops: :cry:
Bojo drugi čokolado, jest sm bolk ljubiteljica skute :roll:

Saj nismo tako izbirčni kot si misliš. Pojemo dobesedno vse kar vidimo in lahko damo v usta. Ti samo prinesi. Ne dvomim v kvaliteto.
 Bacek
pajo napisal/-a: Saj nismo tako izbirčni kot si misliš. Pojemo dobesedno vse kar vidimo in lahko damo v usta. Ti samo prinesi. Ne dvomim v kvaliteto.

uf uf :cast1: :D
Uporabniški avatar
 Z*
Bacek napisal/-a: Jaz osebno sem namreč zelo nekomplikatorska, pa da ne bi bil kdo užaljen ali celo ne hotel jesti. :twisted: :lol:

Nič sekirat okrog tega. Še bolje, če kdo ne bo hotel, bo za nas ostale več ostalo! :twisted: :mrgreen:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA