Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Moje hlače so krajše od kiklce. Imam pa tudi bombažno teniško krilce, ki pa se pri teku odlično obnese, ker je malo težje in zadaj nabrano in zato ne leze gor kot pri nekaterih dry-fit material. Pa še bolj tople so, kar je v redu za tale čas.Takih je v športnih trgovinah veliko in še lažje boste počakale do pomladi, ko spet pridejo na police ta prave tekaške.

LP
Jaz bom tudi v nedeljo, tekla v kiklici,če le ne bodo prekle padale :lol: .Moja je NIKE črna z zelo kratkimi pajkicami spodaj, zadaj ima žepek za ključ,....

miciM :wink:
Loni napisal/-a:
masamune napisal/-a:uh, šele sedaj sem opazu tole temo!
komaj čakam da vidim kakšno v kiklci tečt (čeprav bom verjetno moral počakati do pomladi)

čeprav tudi proti pajkicam načeloma nimam nič

(ja sem moški in krvav pod kožo :-- )

Kje pa ti tečeš, da nobene ne vidiš? Prejšnji vikend so bile gvišno opažene, tako v soboto kot v nedeljo. Ali pa si med onimi ta hitrimi, ki še jezera ne opazijo, čeprav okoli njega tečejo :wink:

sem mislu na dekleta v kiklcah. glede na mraz imajo ze večina dolge hlače. vsaj v večernih urah, ko tečem jz. Pa brez skrbi da bi kakšno spregledal :P
Uporabniški avatar
 Loni
Očitno nisi bil v ta pravih koncih, kje pa ti kak mraz vidiš, sploh pa gre s kiklcami tudi v malce hladnejših razmerah, samo "gate" se daljšajo.
Tudi moja kiklca je črna, Nike- že skoraj pol leta sodi med moja najljubša tekaška oblačila, zato kiklco oblečem za vsako tekmo. Je zakon :clap:
V Tomasportu sem izvedela, da dobijo v začetku prihodnjega leta še zimska tekaška krila :?: najprej sem pomislila, da bo krilo do tal :lol: ampak ne- dolge pajkice in kratko krilo. Zna bit zanimivo... :D
Resda poživijo, vendar gre spet za to, da so trgovci spet našli eno stvar, na kateri lahko fajn služijo. Jaz mislin da trening ali pa tekma ni modna revija in da je treba pač oblečt tisto v čemer se najboljše počutiš. Saj navsezadnje laufa vsak zase, ne zaradi drugih , bi rekel.Če je kateri všeč laufati v kikli naj laufa, ni problem. Je pa to komercialna finta.
mediterano. napisal/-a: Jaz mislin da trening ali pa tekma ni modna revija in da je treba pač oblečt tisto v čemer se najboljše počutiš. Saj navsezadnje laufa vsak zase, ne zaradi drugih , bi rekel.

kdor laufa samo zase, ta na tekme ne hodi tekmovat, ne vlači s sabo ure, garminov, gelov in kar je še podobne šare :wink: Rekreacija je lahko tudi zabavna, kiklce so pa sploh zakon (čeprav so npr. ukrojene samo za LM :wink: :D :D )
 anab
kdor laufa samo zase, ta na tekme ne hodi tekmovat, ne vlači s sabo ure, garminov, gelov in kar je še podobne šare :wink: Rekreacija je lahko tudi zabavna, kiklce so pa sploh zakon (čeprav so npr. ukrojene samo za LM :wink: :D :D )[/quote]

:lol: Rolback in ostali Vitezi, vi ste face :D , ja na LM :lauf: ste bili zelo markantni :hehe:
Ah, daj no mediterano. :D . Kiklce so pa ja luštne.
Meni je zelo všeč, da imamo tekačice (in tudi kolesarke) na voljo športno opremo, ki je narejena za ženske, da nam ni treba kupiti npr. enakih tekaških hlač kot so tiste za fante, le da je pri nas neka črtica v roza barvi, pri moških pa v modri :roll: . Prodajalcu pa je itak vseeno ali bom kupila pajkice ali krilce, nekaj je tako treba kupit, ker gola ne bom tekla.
Pa tudi za na kolo obstaja oblekica in spomladi bom z veseljem kolesarila v njej :-- .
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA