prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bojan Ambrožič napisal/-a:Sem mislil tudi jaz priti. Žal zaradi faksa ne morem priti pred šesto uro.

Bi šel kdo jutri z mano K-Rožnik laufat? Imam čas kadar koli po 11. uri. Lahko tudi Golado. Karkoli.

No in še nekaj o posledicah polmaratona: muskfiber + močna migrena, ki sem si jo ublažil z nažiranjem Lekadolov. Musklfiber je danes tudi v veliki meri izginil, ker sem opravil nekaj malo hitrejše hoje.

Uf...dopoldne bo pa težka...ja, sladko študentsko življenje... :D :D :D
AVI napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Sem mislil tudi jaz priti. Žal zaradi faksa ne morem priti pred šesto uro.

Bi šel kdo jutri z mano K-Rožnik laufat? Imam čas kadar koli po 11. uri. Lahko tudi Golado. Karkoli.

No in še nekaj o posledicah polmaratona: muskfiber + močna migrena, ki sem si jo ublažil z nažiranjem Lekadolov. Musklfiber je danes tudi v veliki meri izginil, ker sem opravil nekaj malo hitrejše hoje.

Uf...dopoldne bo pa težka...ja, sladko študentsko življenje... :D :D :D

Sej lahk tud popoldne. Ostale dni mam šolo bolj ali manj cel dan.
AVI napisal/-a:P.S. Včeraj smo nekako razmišljali, da bi klasični Krožnik majčkeno podaljšali in mu dodali kakšne 4 dodatne kilometre...in si tako še malo podaljšali sladkobo torkovega tekanja.... :lol: :lol: ...morda kakšen predlog za kakšno dodatno potko... :D

Ne vem, če si tole mislil resno pa vseeno :D Greš še enkrat na vrh potem normalno po isti poti dol in malo pred mostički zaviješ desno in prideš ven na cesto 27. aprila potem pa nazaj do živalskega..Na zemljevidu se vidi lepo, je pa varjanta kr za hardiče ;)
stena napisal/-a:
AVI napisal/-a:P.S. Včeraj smo nekako razmišljali, da bi klasični Krožnik majčkeno podaljšali in mu dodali kakšne 4 dodatne kilometre...in si tako še malo podaljšali sladkobo torkovega tekanja.... :lol: :lol: ...morda kakšen predlog za kakšno dodatno potko... :D

Ne vem, če si tole mislil resno pa vseeno :D Greš še enkrat na vrh potem normalno po isti poti dol in malo pred mostički zaviješ desno in prideš ven na cesto 27. aprila potem pa nazaj do živalskega..Na zemljevidu se vidi lepo, je pa varjanta kr za hardiče ;)

To je mišljeno resno...se pa bolj za kakšno varianto, da bi šla trasa čim manj po isti poti....drugače pa ni slaba ideja.... :D
Saj vem, da je malo "off topic", a da ne načenjam nove teme...Tudi sama pridno (in počasi) dvakrat tedensko tekam po Rožniku. Seveda si tako dejavnost lahko privoščim šele po službi, kar pomeni, da bo kar kamlu takrat, ko bom tekla že temno. No in sedaj me vsi strašijo, kako nevaren je Rožnik ponoči. Vi, ki že dolga leta tekate po Rožniku tudi v temi - ali ste se kdaj počutili nelagodno, imeli neprijetno iskušnjo, vas je morda res celo kdo napadel? Nisem bojazljivka in paničarka, ampak po nepotrebnem se pa res ne bi izpostavljala.
Živjo ekipa,

Ja, kot sem že na Krožniku omenil, popolnoma podpiram Avijev predlog za daljšo varianto torkovega teka. :clap:
Kar se podaljška tiče lahko vsak posamezni predlog testiramo in se nato odločimo za potek daljše proge.

Lp
nina4 napisal/-a: ali ste se kdaj počutili nelagodno, imeli neprijetno iskušnjo, vas je morda res celo kdo napadel? Nisem bojazljivka in paničarka, ampak po nepotrebnem se pa res ne bi izpostavljala.

Morda se boš počutila bolj varno, če tečeš v skupini, recimo prideš na k-Rožnik. :wink:

Sama sem ne tako dolgo nazaj doživela eno neprijetno srečanje v Mostecu. Pa ne, da bi me kdo hotel napasti, ampak bi me skoraj povozili. Nasproti so mi namreč prišli trije dečki na motorjih, od katerih je imel luč samo prvi (bila je tema, jaz sem tekla z naglavno svetilko), tako da sem, ko je bil ta mimo, skoraj skočila pred naslednja dva (ki jih seveda nisem videla).
Poizkušaj tečt pred službo oziroma, ko je vsaj še malo dneva, če se da, drugače pa v kakšni družbi ker nikol ne veš.. Meni je načeloma vseeno ali je tema ali ne bi pa verjetno spremenil mnenje, če bi kdaj imel kakšen neprijeten pripetljaj.. Po rožniku sem sicer v temi tekel samo enkrat ko nisem mogel spati (4:30) pa nisem srečal nikogar (ker so razumni ljudje tisti čas še spali :D )..
Danes sem bil spet na Krožniku. Po več kot enem letu sem spet tekel z musko in je noro pasal. Štartal sme seveda v Trnovem pa potem v Tivoli in mimo hale do skakalnic, potem do ZOOja, vrha Rožnika, v Tivoli pa spet proti Mostecu in nazaj v Trnovo.

Tako da mi je sedaj K-Rožnik jasen. Naslednjič grem poskusit kako hitro bo šlo.
Ojla,

Jaz sem včeraj ob 14:00 tih odtekel Krožnik in je bilo res fantastično... Barve jeseni, listki po tleh, nobene gneče, sonček in ravno prava temperatura.

Skratka idilično... :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA