Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

@Lenči in ostali... bojanm zbira prijave, obrnite se na njega, jaz imam samo blagajno :)

@Mateja: Ob branju namena v plačilu sem spet umrla :lol:
Nazadnje spremenil nana, dne 28 Okt 2009, 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Ups... a 1.50 ni dost hitr??? :shock: Pa prav resno sem razmišljala o prijavi. Pa ker vas nikogar v bistvu ne poznam in vas ponavadi samo berem in nič ne povem, niti ne vem, kakšni so kriteriji... hm... no pa me zanima, če lahko gremo tud novi in neznani osebki z vami, ki še 1.50 ne dosežemo (smo pa drgač čist prijazni)??? Al je to čist presramotno in se nimamo kaj silit k vam? :)
No vidiš, kojotka :D , po zgoraj prebranem je tudi mene pošteno strah :mrgreen: in si ne bom upal z vami. Čeprav me je Vlado ;) še popoldan prepričeval, da nimam nobenih izgovorov (pomankanje volje, časa, kondicije)...
Pomembno obvestilo !

Vsak, ki je pridružen tekaškemu forumu, je enakovreden "član," ne glede na spol, velikost, težo, število prispevkov, število pretečenih km, doseženih časov, veroizpovedi in vse ostalo, kar se spomnite.

Zato ste vljudno vabljeni prav vsi. Vsakogar sprejmemo z odprtimi rokami. Ne glede na čas teka, bomo sigurno vse počakali in na nikogar gledali zviška, saj imamo prav vsi očitno skupno ljubezen - tek.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA