Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Obivankenobi napisal/-a:
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Evo, jaz tudi prijavljen (danes uredim še finančno plat zadeve) :) , tako, da upam, da bom uspešno opravil popravni izpit na polovički... :roll:

Se vidimo!

Lp! :wink:

A ti še ni dost, al kaj? :wink:

Ja, Kovit, očitno mi še ni dost :oops: :roll: , sicer ti je pa že Tae odgovoril, no kokrkoli že, odločil sem se, da poskušam z drugačno taktiko doseči svoj še letos doseči svoj cilj (ker treningi in tudi tekma konec septembra sta pokazala, da sem dobro pripravljen...), le malo se moram bolj umiriti v prvih nekaj kilometrih teka, pa ne bi smel imeti večjih težav...

A TE IZZOVEM?
A ti še ni dost, al kaj? :wink:[/quote]
Ja, Kovit, očitno mi še ni dost :oops: :roll: , sicer ti je pa že Tae odgovoril, no kokrkoli že, odločil sem se, da poskušam z drugačno taktiko doseči svoj še letos doseči svoj cilj (ker treningi in tudi tekma konec septembra sta pokazala, da sem dobro pripravljen...), le malo se moram bolj umiriti v prvih nekaj kilometrih teka, pa ne bi smel imeti večjih težav...

Lp! :wink:[/quote]
A TE IZZOVEM?[/quote]

Stari, pa ne da sem te sprovociral :oops: :roll:, glede na to, da imaš vsaj 5 minut boljši čas v polmaratonu kot jaz, mislim, da ti nisem preveč konkurenčen :evil: :shock:, tako, da je o morebitni stavi ali kaj podobnega velja še malo razmisliti, me pa veseli, da si pripravljen teči v Palmanovi... :clap: :clap: :cast:
No, če se bova pa udarila, se pa ne bom kar tako predal... :nono: :ignore:

Obivankenobi napisal/-a:A ti še ni dost, al kaj? :wink:

A TE IZZOVEM?[/quote]

Stari, pa ne da sem te sprovociral :oops: :roll:, glede na to, da imaš vsaj 5 minut boljši čas v polmaratonu kot jaz, mislim, da ti nisem preveč konkurenčen :evil: :shock:, tako, da je o morebitni stavi ali kaj podobnega velja še malo razmisliti, me pa veseli, da si pripravljen teči v Palmanovi... :clap: :clap: :cast:
No, če se bova pa udarila, se pa ne bom kar tako predal... :nono: :ignore:

No saj še nisem 100 % da grem...Bom videl če se bo boljša polovička odločila na polovičko.
Tistih pet minut sem pa že zdavnaj pozabil ...tako da bi me po mojem napral ko strela, no če bi ti pa kaj pomagal pa tudi ne bi bilo narobe, a ne.
Stari pejt trenirat...
tae napisal/-a:Ej fanta, a povabimo zraven še Inota in ponovimo zgodbo iz Radencev ?

Ja pa kaj še...zdaj bi se pa še izživljal nad mano. :)
Fanta z veseljem ampak ker se moj stroj ni več navajen vrteti pri polnih obratih bi pa tole kar odklonil. Brez zamere. :)
tae napisal/-a:Ej fanta, a povabimo zraven še Inota in ponovimo zgodbo iz Radencev ?

Ja, Tae, zanimiva ideja, me prov zanima, kaj bo rekel na to Inot :roll: :shock:
Jaz sicer še nisem čisto odločen, ali bi se šel zopet stavo... :ignore:
No saj še nisem 100 % da grem...Bom videl če se bo boljša polovička odločila na polovičko.
Tistih pet minut sem pa že zdavnaj pozabil ...tako da bi me po mojem napral ko strela, no če bi ti pa kaj pomagal pa tudi ne bi bilo narobe, a ne.
Stari pejt trenirat...[/quote]

no, hvala za podporo... :cast1: :cast:
o tem, da bi te napral kot strela, bom raje :ignore:
drugače, pa nč bat, po moje še preveč treniram, čeprav rezultati to trenutno ne kažejo... :nono: :hello: :evil:
Nič stave, nič ponovitev Radencev. Mi trije vsak zase kolikor pač gre. (tudi če bo tako, bomo nehote ali hote tekmovali en z drugim, čeprav ne bo uradno).
damajanty napisal/-a:Se pridružujem še jaz. Palmanova je zgleda zame zadnja možnost za kvalifikacijo za NY maraton 2010.
Se vidimo, večine na busu tudi jaz ne poznam.

Lp,
Damjana

Damjana, midva se tudi že dolgo nisva videla. Se mi zdi, da si se v zadnjem času bolj v tracking podala. Mene sicer maraton ne zanima, vseeno pa me zanima kakšen čas moraš doseči na polovički za kvalifikacije za NY maraton 2010.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA