Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
točno tako

In ženske imajo rade, da jih gledamo in moški radi gledamo ženske (bi si skoraj upal trdit, da gre tudi v nasprotno smer), da pa prodajalci služijo, je pa (kot že ugotovljeno) neizbežno.

"volk sit, koza cela, pivo v hladilniku in odojek na pol pečen"
izzardly napisal/-a:Ah, daj no mediterano. :D . Kiklce so pa ja luštne.
Meni je zelo všeč, da imamo tekačice (in tudi kolesarke) na voljo športno opremo, ki je narejena za ženske, da nam ni treba kupiti npr. enakih tekaških hlač kot so tiste za fante, le da je pri nas neka črtica v roza barvi, pri moških pa v modri :roll: . Prodajalcu pa je itak vseeno ali bom kupila pajkice ali krilce, nekaj je tako treba kupit, ker gola ne bom tekla.
Pa tudi za na kolo obstaja oblekica in spomladi bom z veseljem kolesarila v njej :-- .

Nikjer nisem napisal, da kiklce niso luštne, seveda da so. Je pa res da se vse še gleda samo skozi komercialo, trgovci pač znajo razmišljat v tej smeri oz. poznajo psihologijo kupca. :)
Je že res da je prodajalcu morda čisto vseeno kaj boš kupila, vendar le ni tako vseeno ali boš kupila kiklco ali navadne pajkice; ker kikla je morda lahko dražja, če gre za modni hit. :wink: Drugo pa je to, da bo ta kiklca morda premamila kakšno žensko, da bo začela tečt, kar gre prav tako na roko trgovcem. Vse kar hočem povedat je to, da imajo pri vsem tudi trgoci svojo računico; smo namreč v kapitalizmu, kjer je denar sveta vladar. :wink:
Ženske smo rade moderne, pajkice in kiklca je trenutno modna kombinacija tudi na splošno(če je verjeti revijam), trgovci služijo, država pobere davke... :wink: in jih koristno porabi, skratka vsi smo lahko zadovoljni :D .
Mogoče jo bom tudi jaz kupila, če najdem zimsko varianto z dolgimi pajkicami.
Meni potem to že bolj deluje kot modna revija. :lol:
Kiklce so ful lušne
fprašajte škote, ali pa medicinske setre - baje so oboji spodaj čisto brez
punce ste v njih boly sexi od škotof

Predlagam, da si kupite kakšno poceni kiklco, pa moderno seveda, za poleti, ne z dolgimi hlačnicami ... pa naj stane kolikor če :D

Naj živi motivacija :cmok:
nana napisal/-a:
mediterano. napisal/-a:Meni potem to že bolj deluje kot modna revija. :lol:

Jaz pa temu rečem motivacija za tek :D

Saj ne oporekam; je motivacija tako zate, kot zame, če bi tekel za tabo. 8) In nimam čisto nič proti kiklam, celo zelo rad jih mam, če so na ženski (še raje če je brez nje). :mrgreen:
Vse kar hočem povedati je to, da pri vsem skupaj gre hkrati tudi za komercialno, kar je čisto res, vse se itak vrti okrog tega.
Se pa ob tej debati vedno spomnim na punco, ki sem jo večkrat srečeval pri svojem treningu, na 'svoji' progi. Zdaj mislim da več ne laufa, ker je bil njen tek bolj kratkega veka, je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da gre dobesedno na modno revijo. Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene tako, kot da bi tekel mimo tovarne parfumov. :mrgreen: Res so ji bili učinki teka bolj postranskega pomena in več razkazovanje.
mediterano. napisal/-a:Se pa ob tej debati vedno spomnim na punco, ki sem jo večkrat srečeval pri svojem treningu, na 'svoji' progi. Zdaj mislim da več ne laufa, ker je bil njen tek bolj kratkega veka, je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da gre dobesedno na modno revijo. Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene tako, kot da bi tekel mimo tovarne parfumov. :mrgreen: Res so ji bili učinki teka bolj postranskega pomena in več razkazovanje.

:lol: :lol:
mediterano. napisal/-a: ... je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da ... Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene ...

Punca je vedela kaj hoče. Očitno je to tudi dosegla. Ljudje brez ciljev pa še kar naprej laufajo v zašvicanih cotah, ki niso za pogledat. :?
 nana
ZdravkoC napisal/-a:
mediterano. napisal/-a: ... je pa bila zelo zanimiva. Za tek se je vedno opedenala, kot da ... Frizura, uhani, zanimiva majčka ter španarce in docela neustrezne superge z nekim obupno debelim podplatom, ki si jih ni zavezovala, verjetno zato ker je lepše zgledalo. Za povrh vsega pa je vedno zadišalo ko je laufala mimo mene ...

Punca je vedela kaj hoče. Očitno je to tudi dosegla. Ljudje brez ciljev pa še kar naprej laufajo v zašvicanih cotah, ki niso za pogledat. :?

Zdravko, tole si pa fouš citiral :roll: Sem kar debelo pogledala, kaj naj bi pisala :D
Meni so v glavnem kiklce všeč!
Pa če ima ktera novo majčko je tudi lepo ...
in če se počuti bol kul, če si ne zaveže tenisk ... zaradi tega ne padem na glavo in si mislim svoje. Če po par dnevih več ne teče, si spet mislim svoje.

Tisto v nadaljevanju pa sem čisto iskreno mislil sporočiti avtorju besedila, ki je opisal deklico s ciljem. Naj se šprica. Si pač ne želi laufat z zategnjenimi teniskami in zašvicano majco.

Če bo treba, bom še enkrat pojasnil :D
Drugače se pa pri kiklcah več ne bom oglašal :heart :shock: :heart
ZdravkoC napisal/-a:Meni so v glavnem kiklce všeč!
Pa če ima ktera novo majčko je tudi lepo ...
in če se počuti bol kul, če si ne zaveže tenisk ... zaradi tega ne padem na glavo in si mislim svoje. Če po par dnevih več ne teče, si spet mislim svoje.

Tisto v nadaljevanju pa sem čisto iskreno mislil sporočiti avtorju besedila, ki je opisal deklico s ciljem. Naj se šprica. Si pač ne želi laufat z zategnjenimi teniskami in zašvicano majco.

Če bo treba, bom še enkrat pojasnil :D
Drugače se pa pri kiklcah več ne bom oglašal :heart :shock: :heart

Nihče ni padel na glavo, debata o kiklcah se je pač zasukala v tej smeri, da sem omenil pač tudi tisto deklino. Tudi jaz si mislim svoje in ne vem kaj je narobe s tem da sem to omenil. Saj zato pa so forumi, ali ne? Da se pač včasih tudi mnenja krešejo. Ali pa bi se morali vedno vsi o vsem strinjat in samo kimat eden drugemu?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA