Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

žabc
Spoštovani tekaški sotrpini,

ker v torek odhajam v Mehiko na Deco (10 ironmanov v 10 dneh), in ker bom imel v zadnjih treh dneh še veliko za postorit, se že danes poslavljam in vam sporočam, da bodo dnevna poročila objavljena pod tem naslovom.

Z mano potujeta oče Janez (vodja ekipe) in maser Jaka, ki bo seveda skrbel tudi za vaše obveščanje.

Kot je to sezono že stalnica (to se mi je dogajalo na petih od šestih ultra dirk), imam tudi sedaj velike probleme...imam virozo, ki jo nikakor ne morem premagati. Mislim, da je to posledica utrujenosti in naveličanosti, ki je že zares na vrhuncu:(

Ker se je do sedaj vse lepo izteklo, tudi to virozo jemljem kot znak za dober zaključek. Sem optimist...tako kot zmeraj. Kaj pa je deset dni v primerjavi z večnostjo:)

Držite pesti in se "vidimo" čez tri tedne.

MatejM

P.S. če ima kdo za posodit manjši reklamni "pano" tekaškega foruma, bi ga vzel s seboj v Mehiko...da ponesemo naš forum tudi tja
Uporabniški avatar
 še1PR
Srečno žabc! :laola Bomo držali pesti in željno pričakovali novic!

Pano (zastavo) ima pa verjetno Ero :?:
Uporabniški avatar
 50cent
Matej vso srečo ti želim v Mehiki. Vem, da boš opravil z odliko in boš najboljši :juhuhu: :lauf: :laola .
Tukaj doma bomo navijali zate :TF) :Fslo :laola .

Srečno in komaj čakam poročilo o dogodivščini :) .
Uporabniški avatar
 miro
Matej,tudi jaz ti želim le vse najboljše!
Zame si tako, ali tako, veliki zmagovalec!
Srečno tebi in "ekipi"!!!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ROSI64
Srečno Matej, naj se ti uresničijo sanje in želje. :D Držim pesti.

Drugače si pa zame itak že zmagovalec. :cast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Matej, veliko športne sreče ti želim, predvsem najpre z zdravjem.
Verjamem, da bo maser veliko pomagal tebi in nam na TF z informacijami.
Imam občutek, da bosta tokrat dva doživljala kristusove muke - poleg tebe tudi oče. Dva bosta pa že zmogla :!:
Tekaški forum bo tudi v najtežjih trenutkih na tvoji strani. Ti si naš ponos. Verjamemo vate, v tvoje zmogljivosti in v tvoje odločitve.
SREČNO
Uporabniški avatar
 Vreme
Si ne znam predstavljati 10 maratonov v desetih dneh, kaj šele 10 ironmanov v 10 dneh.
Vsekakor bomo držali pesti in navijali zate! :clap:
Uporabniški avatar
 PeterM
Matej, veliko športne sreče.
Naj se ti uresničijo sanje.
Uživaj sleherni trenutek teh 10 dni. :clap:
LP Peter

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA