vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Loni napisal/-a:
spela* napisal/-a:
NA SIAM napisal/-a:Pa saj ravno o tem govorim-izdelek namreč uporabljajo že tudi v medicini-konkretno v Sloveniji Novo Goriška bolnica-po kemoterapijah;

Tu te moram (žal?) postaviti na laž. Iz splošne bolnišnice dr. Franca Derganca v Novi Gorici so mi na moje vprašanje odgovorili, da tega napitka ne uporabljajo. :!:

Bravo, Špela :clap: :clap: :clap:

naša pediatrinja je nam svetovala alternativo medicino (biomagnetoresonanca) za našega sina (ki se je izkazal kot odličen nasvet) ampak je rekla, da nobenemu zdravniku tega ne smemo omeniti, ker za nekatere uradna in alternativna medicina ne gresta skupaj. Možno je, da kakšen zdravnik priporoča ta napitek, uradno tega nikoli ne bodo priznale. To še ne pomeni, da v resnici napitek uporabljajo.
Zanimivo, poznam zdravnico, ki se z biomagnetno resonanco ukvarja, slednja pa služi za komplementarno zdravljenje pri raznoraznih alergijah. Tudi meni je bila svetovana s strani uradne medicine, a nič na skrivaj.
Loni napisal/-a:Zanimivo, poznam zdravnico, ki se z biomagnetno resonanco ukvarja, slednja pa služi za komplementarno zdravljenje pri raznoraznih alergijah. Tudi meni je bila svetovana s strani uradne medicine, a nič na skrivaj.

"sto ljudi sto čudi". Naša pač pa ni hotela. Za alergije našega sina je bila biomagnetna resonanca zelo dobra, kljub temu, da učinkovitost te terapije ni znanstveno dokazana. Veliko zdravnikov je zelo skeptičnih glede alternativne medicina, nekateri pa niso.
Seveda so skeptični saj so plačani s strani farmacije,ki pa jim alternativno zdravljenje odžira zaslužek in to hvala bogu vedno bolj,saj je vse več in več ljudi spregledalo;
še nekaj bi dodal v sosednji Avstriji so najboljši pri promoviranju najmočnejšega antioksidanta trenutno na svetu(VEMMA)prav zdravniki,ki so s podporo Srbske vlade prejšnjo soboto odprli Srbsko tržišče,v sosednji Hrvaški pa je v pripravi zakon s katerim bodo dodatki k prehrani obvezni(z prihodnjim letom)za šoloobvezne otroke!!!!
Jaz vas še enkrat pozivam,dajte si vzet nekaj minut in preverite resnično odzadje,če boste resnico iskali pri ljudeh,ki so zadevo poizkusili boste dobili presenetljive odgovore,drugače pa lahko dobite odgovore tudi na naslednjih povezavah:
http://www.my.vemma.eu/wellnessnasiam
http://www.mangosteen-croatia.com
http://www.mangosteen-zdravje.si
http://www.pubmed.com -v iskalnik vpišite mangosteen
in prav mangosteen je zaslužen za neverjetne zdravilne učinke VEMME saj vsebuje kar več kot 43 ksantonov,ki pa so več kot 10 krat močnejši antioksidanti od C in E vitamina.
Morate pa vedeti še nekaj,da VEMMA vsebuje popolno formulo(vseh 91 esencialnih stvari,ki jih naše telo potrebuje)torej zraven mangosteena še esncialne minerale,zeleni čaj in aloe vero,in zaradi tega je tako učinkovit!!!!
Dajte se prepričat sami-za vaše dobro!
Lep vikend
NA SIAM napisal/-a:Dajte se prepričat sami-za vaše dobro!

ali pa za tvoje dobro??
Zaslužek

* Želite enostavno in hitro dodatno zaslužiti?
* Iščete možnost samozaposlitve v enem izmed najhitreje rastočih podjetij na svetu?
* Menite, da je Klasični
(piramidni) marketing oziroma Multilevel Marketing (MLM) zgodba iz preteklosti?
* Vas zanimajo novi trendi na področju prodaje in provizij?

Odgovor poiščite v STREAMLINE SPONZORSTVU
Kako deluje:

* Za vsakega pridobljenega kupca soka prejmete provizijo.
* Vaše plačilo ni odvisno od pozicije, ampak od vaše promocije v sistemu.
* Sodelovanje temelji na deljenju kontaktov in ne prevzemanju kontaktov.

In kaj morate narediti za to:

1. Vpišete se v sistem najhitreje rastočega podjetja na področju streamline sponzorstva na svetu, s čimer postanete njihov neodvisni dobavitelj.
2. K sodelovanju povabite vsaj tri osebe s katerimi se boste skupaj peljali po poti strmega uspeha.

Če ste še zmeraj v dvomih, vam podajamo naslednje referenčne točke, na osnovi katerih smo se odločili mi:

1. XanGo je najhitreje rastoče podjetje na svetu.
2. Smo prvi v Sloveniji in utiramo pot podjetju XanGo do njegove uradne otvoritve v Sloveniji. Naša vizija je, da se to zgodi najkasneje v enem letu. Potem pa na Balkan.
3. Imamo dostop do šestih ustanoviteljev podjetja XanGo v Ameriki.
4. Prvi v Sloveniji predstavljamo novo kategorijo proizvodov, ki pravzaprav pomenijo način življenja (Life Style). Zamislite si, da bi danes dobili samo desetino centa od vsake prodane Coca-Cole.
5. Streamline sponzorstvo je novost na področju prodaje in provizij.

Odločitev je v vaših rokah, zato ne pozabite:

“Če si želite nečesa, česar še nikoli niste imeli,
potem morate narediti tisto, česar še nikoli niste naredili.”
Za podrobnosti o tej enkratni priložnosti zaslužka se pozanimajte na naših predstavitvah, ki jih organiziramo v vseh večjih mestih po Sloveniji.

Poglejte si še zgodbo o uspehu iz Amerike...

ja, sej RES rabiš pomoč, hi hi...

z ene par (bivšimi) kolegi je blo celo treba prekinit stike, ker so, vsakič, ko smo se srečali, gnjavili s svojimi zaslužki in mojim življnjem, ki se bo drastično izboljšalo, ko bom kupovala njihove špagete in čistila.

zakaj bi bilo treba VAS za ušesa obesit pod strop? ker v glavnem služite na račun ljudi, ki so (večinoma zelo hudo) zboleli in poskušajo najti karkoli, da bi jih rešilo, potem ko jih uradna medicina odpika - ker pač noben denar ni prevelik za dobit zdravje nazaj... :|

EDIT: se zavedam, da si ti, NA SIAM, iz ene druge firme, tako da me (nas) ni treba opozarjat na to (ker vem, da ima vemma tudi svoje "predstavitve" in "predavanja" po Sloveniji in deluje po istem principu mrežnega marketinga).
bistvo ostaja isto...
Ga.Andreja,čeprav niste nič konkretnega povedali,ampak ste poskusili pozornost odvrnit od bistva to pa je-VEMMA je daleč pred vso konkurenco,in uporabniki se počutijo veliko bolje!!!!
Ostali pa bi se verjetno počutili bolje,če bi bil ta isti napitek na primer na prodaj v Tušu,očitno nekateri težko spregledajo in to danes v dobi interneta!!!!
Če bi pa bili le malo dosledni in preverili informacije bi ugotovili,da se večina BOLJ kvalitetnih produktov že leta prodaja preko različnih mrežnih marketingov-kar je sicer logično saj je kvaliteta kot predpogoj za uspeh mreže-po vašem piramide-v resnici pa boste po premisleku ugotovili,da so ravno "klasični"sistemi bolj podobni piramidi!!!!
Lep pozdrav
ps:Amway letos praznuje 50 let(eno najuspešnejših podjetij)
NA SIAM napisal/-a:VEMMA je daleč pred vso konkurenco,in uporabniki se počutijo veliko bolje!!!!

pred katero konkurenco? za vse firme, ki prodajajo omenjeni sok, sem slišala samo na tem forumu, kjer se trudite krčevito prodat nek izdelek, po katerem človek "takorekoč čudežno ozdravi".
Če bi pa bili le malo dosledni in preverili informacije bi ugotovili,da se večina BOLJ kvalitetnih produktov že leta prodaja preko različnih mrežnih marketingov

katerih kvalitetnih produktov? kakšen primer športne opreme, ker je to tisto, kar potrebujem?
amwayevi špageti (če patrone že ravno omenjaš) so recimo zanič... prisegam (še vedno) na barillo :)
kar je sicer logično saj je kvaliteta kot predpogoj za uspeh mreže-po vašem piramide

pogoj za uspeh "po mojem mrežnega marketinga" je dovolj neumnih ljudi. teh pač nikoli ne zmanjka. saj se ni treba otepati tega izraza, obstaja jasna definiija kaj mrežni marketing je - in vemma (tudi po lastnih navedbah) tja spada.
ps:Amway letos praznuje 50 let(eno najuspešnejših podjetij)

uspešna je za tistih par ljudi na vrhu. tudi voditelji mure in podobnih podjetij so uspešni in veliko zaslužijo...
......................................................................................

mene bi, kot naravoslovko, v kvaliteto produkta dosti bolj prepričala kakšna raziskava neodvisne institucije (lahko navedeš link do mednarodne baze, ni problema, imam dostop do knjižnjic in baz), kot pa ameriški "sem sam preizkusil" možganopralni sistem...

P.S.: in nisem gospa.
Andreja,če resnično razmišljate tako,kot ste zapisala,lahko samo rečem,da se mi zelo smilite,in kar je najbolj hecno pri vsem-vse kar ste zapisali ne izhaja iz vaše osebne izkušnje,ker če bi zbrala tisto malo poguma in kaj resnično raziskala bi prišla do povsem drugih zakjučkov.Mislim,da je dovolj z moje strani,ker namreč te vaše replike lahko vsak z malo izkušnjami takoj vse ovrže,.......
MihaPR napisal/-a:Potem se pa dogovorimo takole, na naslednji analizi dobi vsak član TF na brezplačno preizskušnjo zalogo za polletno preiskušnjo in potem po pol leta poročamo o uspešnosti, velja?

NA SIAM napisal/-a:....jaz bi se prav rad s kakšnim srečal in mu dal tole za poskusit pa bomo potem vidli!!!!.....

Evo Miha tvoja želja je že bila uslišana, v enem izmed prejšnjih post-ov :lol: :lol: ....recimo za začetek lahko pride v času pred odhodom v Palmanovo....in tam lahko vsakemu brezplačno razdeli zalogo za kakšnega pol leta, ker manj kot tok je itak "brez veze". ...pa, da vidimo če res "nuca".... :lol: :lol: :-- :lol: :lol: :lol:
Zdravo druščina.

Z vsem kar je napisala Andreja T se absolutno strinjam. Moje osebno mišljenje je, da bi bilo potrebno s foruma v rit brcniti vse težake, ki ga izkoriščajo edino za svojo trgovsko promocijo.

Lp
Marjan
MarP napisal/-a:Zdravo druščina.

Z vsem kar je napisala Andreja T se absolutno strinjam. Moje osebno mišljenje je, da bi bilo potrebno s foruma v rit brcniti vse težake, ki ga izkoriščajo edino za svojo trgovsko promocijo.

Lp
Marjan

yES. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA