Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Midva štartava ob 8.30 na parkirišču proti čistilni, nato pa standardni krog ob 10.00
Uporabniški avatar
 lenči
Sva štartala skupaj proti čistilni :oops: , spet sem lovila tekmovalni tempo, ampak moj je pridno vztrajal z mano. Čas boljši za 1 minuto :D . Drugi del pa lepo na izi z Natašo, da sva lahko še malo poklepetali. Lepo število tekačev, predvsem tekačic je bilo danes :laola .
Tudi moj je bil zadovoljen, saj je v drugem delu imel pravega sotekača, tako, da mu je bilo pošteno vroče :lol: .
Uporabniški avatar
 nini32
pridni ste. v sredo (9 km) in v petek sem šla tečt (8 km) in moje nogice (tudi telešček) še niso povsem v redu. pa še zeeebloo me je. bo treba kupit toplo spodnje perilo.

malo počitka si še vzamem. in si privoščim lenarjenje. potem pa gasaaa. kak bo spet fajn.
:D
lep teden!

nini
Uporabniški avatar
 sasa72
V torek in sredo smo se s šolarjem potepali po hribih in osvojili Nanos in Kriško goro. Noge so po prvi 21-tki na LM brez problemov zdržale vse napore.
V soboto in včeraj je bil enkraten dan za tek, tako da sem vsak dan pretekla po 8 km. Prav zadovoljna sem bila s sabo. :clap:
Lani takle čas, mi še na kraj pamenti ne bi padlo, da bi šla ven tečt, še za sprehod bi se dobro oblekla. Ampak to je bilo lani, letos so pa drugi užitki. :D
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
nini32 napisal/-a: potem pa gasaaa. kak bo spet fajn.

pa ne se ment! sneg! bljek! :twisted: :twisted:

lp, nini

Ha, ha, lep snežen dan :--
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Celjani, a še kej tečete? Jaz pogrešam sredino družbo :( Nataša, a boš kej ukrepala? :lol:

Upam, da se nas spet kej zbere in začnemo ponovno prakticirat sredino druženje.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 spiridon
jaz sem za.več je bolje,tako pravijo :wink: gre že danes proti večeru kdo na tek?
dober tek in hitre km vsem...! :D
Uporabniški avatar
 natasa
Ojla,

jst bi bila zelo vesela družbe čez zimo, ker je hitro tema in me je malce strah same.

A mora bit sreda?? Kaj pa, če se sproti dogovarjamo glede na čas, ki ga imamo? Tako smo bolj prilagodljivi. Kaj pravite??

@Spiridon jst sem danes že tekla. Te pa pokličem jutri, ker imam v soboto novo "neumnost" v planu in zaradi nemških hribov in spustov rahle težave s kolenom :cry: . In, ker je to letošnji zadnji "resen" dolgi tek, bi me morda lahko za silo pokrpal :roll: .

Uživajte in se javite!!!!

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Škoda, ko nisem že prej videla tega posta spiridon. :( Moj tek je šel danes "po gobe".

Nataša, tudi tvoja ideja je ok. Sam problem je v tem, ker se prepozno spomnimo kdaj kdo rabi družbo za tek. Fajn bi bilo, če se zmenimo, da do 15h popoldne (samo primer) sporočimo za vsak dan posebej kdaj se teče. Jaz načeloma rabim pol urce iz Velenja.

Se tipkamo. Zdej pa grem nadoknadit in "gonit" sobno kolo. :lol: Kameleon in NCIS so prava družba. :lol:

LP, Mojca :wink:

p.s.: se bojim, da nisem več dovolj hitra za vašo družbo :(
Uporabniški avatar
 spiridon
pa po vrsti:Mojca ne skrbi,hitro boš spet šibala kot nekoč :D,se strinjam s tabo,da se je najbolje sproti dogovarjat,zmeraj se kdo najde ob pravem času.in pridno goni kolo,vse prav pride,samo da se miga.bodi pridna in po pameti :wink:
Nataša pokliči,nekaj se bo že dalo naredit,ampak si neutrudna :clap: ,vsaka čast.bom pomagal kar se da.za tek sva pa v kontaktu.
skupaj bomo najboljši-dober tek!!!
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:p.s.: se bojim, da nisem več dovolj hitra za vašo družbo :(

A mene pa ne bi imela za družbo :--( jaz sem počasna :oops: . In tekla bi tudi še, samo torke pa res ne morem, ker trenutno vadim žabico :lol: . Bom spremljala temo, bom javljala planirane teke, samo jaz do 18.00 ne pridem iz prestolnice :( . Nedelje zjutraj pa ostajajo še vedno v programu. No, ta vikend sigurno ne, ker grem preizkušat svoje truplo, če prenese ubijalsko dozo cukra :clap: .
Aja, če hočem teči, moram vedeti dan prej, da spakiram svojo torbo v avto in prišibam na štart. Res je družba pozimi še toliko bolj dobrodošla :laola
Uporabniški avatar
 MojcaZ
[quote="lenči"]
A mene pa ne bi imela za družbo :--( jaz sem počasna :oops: . In tekla bi tudi še,...[quote]

Seveda te hočem za družbo. :wink: Samo zmenit se je treba pa je vsaka družba dobrodošla.

Spridon upam, da se lahko spet sestavim skupaj in tečem tako kot sem pred bolniško. Res mi manjka motivacije in malo vzpodbude (beri bolj brce v rit :( ). Mi pomagaš? :wink:

LP, Mojca 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 10.00 grem preverit, če še znam tekat :-- . To bo prvi tek po Sladkih6, je treba naredit en krog, da ne pozabim, drugače se mi v Palmanovi lahko zgodi, da bom zaplavala :lol: :-- . Moj je zeloo prehlajen in ga najverjetneje ne bo, vesela bom družbe v mojem tempu, drugače jo bom pa sama odpolžala naokoli :clap: . Ker je napovedano suho bom stestirala Feelmaxe še na domačem terenu.
Uporabniški avatar
 lenči
Še znam, še znam :clap: , prav luštno je blo na izi naredit krogec. Še skoraj objem sem med potjo doživela :-- , v klanec lepo počasi pretekla, drugega naredila en fartlek :oops: , družba je bila odlična, no Feelmax pa za hud makadam niso, oziroma, moji podplati ne, pa tudi neroda je lepo s peto na kamen nabila, auč :--( . Saj bo bolje, pomembno je, da je bilo luštno :laola .
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA