Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
skorc napisal/-a:Za kaj se bo pa šlo to v Brežicah? Mimogrede, običajna raja dela tudi ob petkih do 15.00. ;)

Al pa še uro več. Pol pa je že tema.
 Run4you
Se zavedamo tega, ampak do sedaj so se prijavili tekači, ki takrat lahko pridejo. Prijavite se, da bomo lahko urnik prilagodili glede na potrebe skupine.
Tema pa za tekače ni resna ovira :D
 skorc
Za katere razdalje se pa naj bi pripravljali? Jaz bi potreboval prostor za intervale in družbo za teke daljše od 50km. Pa kakšno organizacijo prevoza na tekaške prireditve... bo na voljo kaj od tega?
 Run4you
skorc napisal/-a:Za katere razdalje se pa naj bi pripravljali? Jaz bi potreboval prostor za intervale in družbo za teke daljše od 50km. Pa kakšno organizacijo prevoza na tekaške prireditve... bo na voljo kaj od tega?

To gre predvsem za začetniško in rekreativno skupino, ki se pripravlja na 2. novoletni tek po ulicah Krškega (10km). Glede 50 km tekov pa verjetno ne bo kandidatov :D , saj toliko pretečemo bolje trenirani v enem tednu. Intervalne treninge v klubu izvajamo za 5km, 10km in 21km tekme..lahko se pridružite. Prevozi na prireditve bodo organizirani glede na odziv in interes vadečih.
 skorc
Aja, O.K. Hvala za hiter odgovor. Očitno v Posavju ostajam edini, ki hrepeni po ultra-maratonih. :)

Bom se znašel. Na novoletni tek pa vsekakor pridem. ;)
Uporabniški avatar
 Tatjana
skorc napisal/-a:Aja, O.K. Hvala za hiter odgovor. Očitno v Posavju ostajam edini, ki hrepeni po ultra-maratonih. :)

Bom se znašel. Na novoletni tek pa vsekakor pridem. ;)

Ti boš ful težko našel trening partnerja. Rajši si najdi npr. tri in jih splaniraj tako, da boš z vsakim odlaufal del poti ;)
 skorc
Tatjana upal sem, da imajo tudi krčani kakšnega double-ironmana za katerega ne vem. :D Škoda no... Se mi pa včasih pridruži boljša polovica in prekolesari kakšnih 20-30 kilometrov z mano.

Sicer imajo pa tudi samotni dolgi teki svoj čar. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA