Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
marathon95 napisal/-a:A kaj ti je "zasmrdela" :?: stazu

Jaz nisem nikjer napisal, da bi smrdela. Tu je citat iz mojega posta:

"...Punca je pač dišala kot tovarna parfumov in ne vem kako naj se drugače izrazim , če je pa bilo res tako..."

Napisal sem dišala, to o smradu si si izmislil ti.
:wink:
mediterano. napisal/-a:

"...Punca je pač dišala kot tovarna parfumov in ne vem kako naj se drugače izrazim , če je pa bilo res tako..."

Vidiš da je "zasmrdela" pod "navodnikima " ili da ti napišem da ti je "zadišala " stazu.
Je to bolje :?:
marathon95 napisal/-a:
mediterano. napisal/-a:

Vidiš da je "zasmrdela" pod "navodnikima " ili da ti napišem da ti je "zadišala " stazu.
Je to bolje :?:

Napiši kakor te volja, tvoj problem...
joj, kolk ste eni (preveč)občutljivi...
v zdravkotovem (in ostalih) postih pa res ne vidim ničesar tako strašnega, kar mu eni pripisujete. namig: s smislom za hece je življenje mnogo lažje.
pejte, no, dva kroga odlaufat, pa si shladite glavo :--

meni se pa hecno zdi, ko vidim kakšno v nulo upredenano bejbo, uglavnem zato, ker se mi ne zdi praktično :) pa nasi bo to na plaži poleti, tekmi košarke (govora je o igralkah, seveda) ali pri teku... a je tko grozno, če si brez make-upa, prepoten in ne dišiš pa enem fancy parfumu? :shock:

pa še vprašanje za "krilate deklice" :D vas nič ne moti, da vam tista zadeva frfota okrog riti? načeloma sicer nisem pristaš oprijetih cunj, ampak za šport pa vedno študiram, kaj kupit, da bo čim bolj po telesu :?: (pa ne zato, da bojo dedi imeli kaj videt, prosim :lol: )
No, saj sem napisal približno v istem smislu kot ti, torej verjetno tudi moj post ni bil nič tako strašnega.
Andreja_T napisal/-a:
pa še vprašanje za "krilate deklice" :D vas nič ne moti, da vam tista zadeva frfota okrog riti? načeloma sicer nisem pristaš oprijetih cunj, ampak za šport pa vedno študiram, kaj kupit, da bo čim bolj po telesu :?: (pa ne zato, da bojo dedi imeli kaj videt, prosim :lol: )

Tudi jaz sem bila zelooo skeptična zaradi opletanja, pa sem jo vseeno kupila in v njej odtekla tudi že 50 km tek, pa 42 km ....pa ni bilo nikjer nobenega opletanja. :shock:
Super je in še jo bom nosila :D .

ql :)
no, sej glede na to, da tenisačice v krilcih okrog šibajo, in morajo bit precej okretne, ne niti ne bi skrbelo to, da bi krilce vezalo, ampak bolj kot nadležen plapolajoč občutek.
no, če gre maraton v njem prelaufat, mora že bit OK.

kaj pa v teniških krilcih, ko jih že omenjam in je njihov izvor starejšega datuma, je kera laufala poleti? :D
Uporabniški avatar
 Loni
Andreja, jaz mam teniško, maca tudi (sicer ne starejše, kupljene letos pozimi), in sem tako kot Nataša zaključila skeptično poglavje. Se da čisto fajn laufat v njih.
Andreja_T napisal/-a:ql :)
no, sej glede na to, da tenisačice v krilcih okrog šibajo, in morajo bit precej okretne, ne niti ne bi skrbelo to, da bi krilce vezalo, ampak bolj kot nadležen plapolajoč občutek.
no, če gre maraton v njem prelaufat, mora že bit OK.

kaj pa v teniških krilcih, ko jih že omenjam in je njihov izvor starejšega datuma, je kera laufala poleti? :D

Je tudi moje teniško.

Teniška je super, samo žep na hlačnici je na glavo obrnjen, kar se tekačic tiče. Je namenjen teniškim žogicam in ne za shranjevanje ključev, cukra in podobnega. Ampak jaz sem svojega kar v pravo smer zasukala, ker rabim žepek.
nana napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Mogoče jo bom tudi jaz kupila, če najdem zimsko varianto z dolgimi pajkicami.

http://www.skirtsports.com/products/FA0 ... -Skirt.cfm

Tale varianta me zanima, ker še nisem našla idelanega oblačila za tek pozimi. Lani sem največ laufala v pohodniških hlačah, kjer sem po potrebi oblekla spodaj debelejše spodnje perilo. Kaj pa ve oblačite na spodnji del telesa pozimi?
Asparagus napisal/-a:
nana napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Mogoče jo bom tudi jaz kupila, če najdem zimsko varianto z dolgimi pajkicami.

http://www.skirtsports.com/products/FA0 ... -Skirt.cfm

Tale varianta me zanima, ker še nisem našla idelanega oblačila za tek pozimi. Lani sem največ laufala v pohodniških hlačah, kjer sem po potrebi oblekla spodaj debelejše spodnje perilo. Kaj pa ve oblačite na spodnji del telesa pozimi?

Jaz pod tekaške hlače oblečem tekaško zimsko spodnje perilo in mi je super toplo ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Aktivno ali kakorkoli se mu že reče perilo - 3/4 gate, ki so take, da jih lahko oblečem tudi pod kiklco, se jim ne vidi, da so gate. Bom prišla v soboto tako ušmarjena, samo ne vem, a čem še roza štunfe gor dat.
Uporabniški avatar
 maca
Da obnovim tole debato o kiklcah, jaz sem na sladkih6 (se na slikah vidi) laufala v eni, ki ni ne tekaška niti teniška. Sem jo snela v eni štacuni kar tako, in jo mislila nositi poleti :oops: , pa je kar malo kratka za moja leta :oops: , pol sem pa ugotovila, da je fajn za tek :clap: , posebej na dolge hlače pozimi, pa še kup žepov ima, ja, pa ne napije se vode, je en toti dober material, mešanica elastana in sintetike, je trpežna, sem jo že nekajkrat temeljito oprala...

Kiklca med tekom ne moti, frfotanje je fajn, če ni predolga pa sploh. Sicer pa so okusi različne, zame je kratka zakon, za Lenči pa mora biti malo daljša.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA