področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Vreme napisal/-a:Šmorn njam. Mater ste lušte naredili. Nič pa bo za večerjo, z kupom marmelade. Upam, da mi raf odpusti če bo kakšen cuker preveč na Sladkih... :wink:

Misli, da bomo mi v soboto bolj jedli kot tekli.
pajo napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Šmorn njam. Mater ste lušte naredili. Nič pa bo za večerjo, z kupom marmelade. Upam, da mi raf odpusti če bo kakšen cuker preveč na Sladkih... :wink:

Itak Pajo! Kje pa si vidu, da kdo še lavfa :mrgreen: to je samo krinka :-- , papica, papica,to to je tisti pravi razlog :clap:
bernarda napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Itak Pajo! Kje pa si vidu, da kdo še lavfa :mrgreen: to je samo krinka :-- , papica, papica,to to je tisti pravi razlog :clap:

Pa valda, že devet dni abstiniram od cukra, še nano sem v to zvlekla, vse to samo z enim namenom, da se v soboto zadenem direkt in mimo žil s cukrom. Superge in kiklca bojo z mano samo za kamuflažo. A kdo ve, če Zucchero tudi pride :--

No, zdaj pa resno, jutri po šihtu zakurblam pečico, pol ko se bom na šihtu končno odločila med vsemi tistimi recepturami.
Loni napisal/-a:No, zdaj pa resno, jutri po šihtu zakurblam pečico, pol ko se bom na šihtu končno odločila med vsemi tistimi recepturami.

Če pobiraš glasbene želje... jaz bi kaj s sadjem, da šok ne bo prehud :)
bernarda napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Še dobro, da meni garmin kaže samo izgubljene kalorije, ne pa tudi pridobljene. :lol:
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:No, zdaj pa resno, jutri po šihtu zakurblam pečico, pol ko se bom na šihtu končno odločila med vsemi tistimi recepturami.

Če pobiraš glasbene želje... jaz bi kaj s sadjem, da šok ne bo prehud :)

Vzeto na znanje. Delali bomo nekaj za požrešne sosede in nekaj, za karsemišepravčistoničnesanja.
ROSI64 napisal/-a:Še dobro, da meni garmin kaže samo izgubljene kalorije, ne pa tudi pridobljene. :lol:

Obstaja ena posebna analogna, ali po želji digitalna, priprava za merjenje pridobljenih kalorij.
Stroju se reče tehtnica ali vaga, ki namesto v kilođulih kaže količino špeha in inzulina v kilogramih...

Jej, jej, čez zimo se bom poredil(a), če ne bom tekla, je reJkla rejena Počasnela. In bo morala od pomladi močno hujšati...
bernarda napisal/-a:Sem se morala odločiti, ali tek ali papica....odločitev je padla na prvo...ono drugo sem rekla, da pustim za konec, potem pa .....ni ni več :(

Ne vem, kje si bila ti potem, ampak na mizah v jedilnici je bilo še polno peciva :)
nana napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Sem se morala odločiti, ali tek ali papica....odločitev je padla na prvo...ono drugo sem rekla, da pustim za konec, potem pa .....ni ni več :(

Ne vem, kje si bila ti potem, ampak na mizah v jedilnici je bilo še polno peciva :)

Je nisi videla, je jedla pašto skupaj s krofom :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA