- 07 Nov 2009, 19:19
Dokler je še sveže...
Tole prireditev bi lahko hvalila cel dan
, zato je pa tudi postala zame tradicionalna. Na kratko:
Odlična organizacija (bravo, ŠD Grmada
), lepa proga (bolj kot se bližaš cilju, lepša je), na vrhu čaj in žganje (upam da s spustom nihče ni imel težav zaradi tega), odlično kosilo (še izbiraš lahko, ampak čez joto je ni
), razglasitev rezultatov in podelitev sta bili hitri in sproščeni, nagrade dobijo vsi udeleženci in te so bogate (dobila sem nekaj za na kolo, juhu).
Tekli smo v suhem vremenu, vmes je na nas celo posijalo sonce
.
Absolutni zmagovalec je zopet postal Simon Alič (20:33, če se prav spomnim), ostalo sem pozabila. Fantov se je zbralo lepo število (62), sami odlični gorski tekači, tekmovalo je tudi nekaj mladičkov, punc nas je bilo žal le za vzorec (9), so pa za nas zato toliko bolje poskrbeli (in šarmirali
) moški kolegi, pa skoraj vse smo stale na stopničkah
.
Najavljeni TFjevci, škoda, da ste tole Grmado spustili.
Tole prireditev bi lahko hvalila cel dan
Odlična organizacija (bravo, ŠD Grmada
), lepa proga (bolj kot se bližaš cilju, lepša je), na vrhu čaj in žganje (upam da s spustom nihče ni imel težav zaradi tega), odlično kosilo (še izbiraš lahko, ampak čez joto je ni Tekli smo v suhem vremenu, vmes je na nas celo posijalo sonce
.Absolutni zmagovalec je zopet postal Simon Alič (20:33, če se prav spomnim), ostalo sem pozabila. Fantov se je zbralo lepo število (62), sami odlični gorski tekači, tekmovalo je tudi nekaj mladičkov, punc nas je bilo žal le za vzorec (9), so pa za nas zato toliko bolje poskrbeli (in šarmirali
Najavljeni TFjevci, škoda, da ste tole Grmado spustili.