Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ona1 napisal/-a:Meni pa so tele table najboljše :D , samo jih še nobeno leto nisem utegnila vseh prebrat.

Ja, bo treba v malo nižjo prestavo dat, a ne, jaz utegnem vse prebrat, in to večkrat. :-- :mrgreen:
Je pa res, da sem se predlani spraševala, zakaj so na nekaterih tablah ulomki (še 1/2) :shock: :oops: :lol:
Z* napisal/-a:
ona1 napisal/-a:Meni pa so tele table najboljše :D , samo jih še nobeno leto nisem utegnila vseh prebrat.

Ja, bo treba v malo nižjo prestavo dat, a ne, jaz utegnem vse prebrat, in to večkrat. :-- :mrgreen:

V bistvu bi jih lahko prebrala že pri postavljanju. a si jih raje pustim za motivacijo med tekmo, potem pa se zgodi da nič ne vidim okrog. Mogoče pa letos...

p.s. proga je postavljena, cilj je zaradi gradbišča drugje, je na ZELO atraktivni lokaciji, pridite pogledat :wink:
Danes se torej vidimo :D
Ko pogledam skozi okno, kaže moja vremenslka postaja
- vreme brez padavin
- megla proti Pohorju
- blato s snegom po poti
- švic po hrbtu

Upam, da se megla umakne, in bomo laho prebrali tiste ulomke, vsaj mi, naroslovci :wink:
No, pa smo doživeli letošnji "Peš na Pohorje"!

Glede na stanje proge (ključne besede: blatno, deževno, spolzko :-) sicer nisem pričakoval kakšnega osebnega rekorda, a kljub vsemu je šlo kar hitro in tekoče. Vse pohvale organizatorjem, na vsakem koraku se poznajo izkušnje prejšnjih let, vse je potekalo brezhibno, od prijavljanja, organizacije na štartu, oznak na progi, da ne omenjam sprejema na cilju in postrežbe v hotelu! Pa še majica in nagradno žrebanje in to vse za borih 5€! :-)

Vzpodbudni napisi ob progi, prijetno druženje na vrhu in entuzijazem organizatorjev nas vabijo (in hkrati zavezujejo), da zaključim: "se vidimo na 5. Peš na Pohorje naslednje leto!"

Lep pozdrav iz mesta pod Pohorjem:

Marijan
Super je bilo. :wink: Samo drugo leto pridem s palcami. Nisem vedela, da se jih lahko uporablja tudi med tekom (da so sploh dovoljenje :roll: ) :bum:

Hvala Zdravku za izčrpne (jutranje) informacije in držanje tempa vse do vrha.

Lepo preživet dan, tudi kosilo je teknilo. :lol:

Čestitke vsem za uspešen vzpon in pa kapo dol tistim, ki ste včeraj tekli sladkih6 danes pa še vzpon na Pohorje (Zdravko :cast1:). Mogoče se pa še jaz kdaj preizkusim na sladkih. Nikoli se ne vem kaj mi preskoči v glavi. :lol:

Skratka, vse je bilo OK, organizacija, izvedba ( s strani mene, vidim, da sem bolj "asfalterka in makedamka" :lol: amnpak užitek teči po blatu je bil fenomenalen). Muskelfiber bo jutri ziher prisoten, ker nazaj so mi noge kr letele po zraku. Skor se nisem mogla ustavit. :lol: Ima kdo kakšen recept kako se ga najhitreje znebit?

Pohorje je zakon. :wink:

Lep preostali vikend vam želim.

LP, Mojca :wink:
Ganesh napisal/-a:Sicer pa kot kaže deževalo ne bo! :D

Tole sem verjela in se odpravila na pot brez anoraka :bum: Potem sem navlekla nase eno moško L številko in je celo pot opletal okoli mene :wink:
Po Sladkih6 je tale izlet na Pohorje pravo doživetje. Sploh za mene, ki nimam kondicije za hrib(čke). Upam , da naslednje leto naročite lepše vreme... Jaz pa začnem že kar trenirat :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA