Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Če kdo hodi telovadit na jasico nad Tivolskim gradom, kaj porečete na to, da so prejšnji teden odstranili oz. požagali drogove, kroge, gredi itd. Sem urgirala na MOL, pa so mi odgovorili, da je bila to huda pomota (kako le, ko pa so tisto, kar niso naredili en dan, dokončali naslednjega) in da bo do postavili novo trimsko postajo, kot oni temu rečejo.
Kovit, kje si to bral, mi lahko napopaš kak link. Sicer pa so tudi meni rekli to na MOL, ampak tisti jasici se pa ne be rada odpovedala ..., mi je bolj pri roki. Kar se pa tiče luči, saj ne bi bilo treba kakih reflektorjev, dovolj bi bile že kake brljivke, pa še to do kake 23. ure, ja, kaj hočeš ženske pač. Govorim pa bolj za Rožnik, sem šla zadnjič že kar v poštenem mraku po PST, pa se je prav dobro videla trasa PST, na Rožniku je pa zaradi dreves precej in takoj temno.
Kovit, mene tudi zanima...

Metka2, nisem dobil sporočila. Na ZS je potrebno kilikniti dvakrat, kar je moteče i nonemogoča kake smetilce, a tudi meni dela preglavice.... Pošlji mi kar na tibkrb(pri)gmail.com

Kar zadeva osvetlitev, so zasenčene in usmerjene luči dovoljene. Ampak na vseh potkah ne morejo biti. Predlagam dobro svetilko. Naglavno... Z njo lahko zaviješ tudi v gozd, če si zaželiš ali pa svetiš še kam drugam... Načeloma ceneje in hitreje osvetljeno.
Nazadnje spremenil luzr, dne 20 Okt 2009, 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
luzr napisal/-a:Kovit, mene tudi zanima...

Kar zadeva osvetlitev, so zasenčene in usmerjene luči dovoljene. Ampak na vseh potkah ne morejo biti. Predlagam dobro svetilko. Naglavno... Z njo lahko zaviješ tudi v gozd, če si zaželiš ali pa svetiš še kam drugam... Načeloma ceneje in hitreje osvetljeno.

Včeraj, žurnal stran 6
Nazadnje spremenil kovit, dne 20 Okt 2009, 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Loni napisal/-a:Pa krasen naslov Pot spominov ostaja v temi
http://www.zurnal24.si/printversion/200 ... janska.swf

Saj bi vsi radi da bi bilo osvetljeno, pa če ni potrebe, je res bolje da je tema in ne serjemo s to svetlobo in energijo.
Po drugi strani je pa res da je osvetljeno še kaj bolj nepotrebnega kot bi bil tale odsek PST ja.Upam da denar ne bojo namenili osvetljevanju česa drugega...
Za vse, ki jo kdaj uporabljate. Postavili so nove drogove s krogi (dvojne, ampak zdaj samo z eno višino), drog (tudi samo z eno višino), hlode za trebušnjake, tako da je zdaj več ali manj spet vse po starem. Sem bila pa včeraj na PST, na vsake toliko so skopane jame, a to pripravljajo t. i. fitnes otoke, kakor je pisalo v časopisih, ali za kaj drugega, a kdo ve?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA