Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 kristy
Živjo,
veliko ljudi ta dan uživaško pokuša vina po celotni Sloveniji, udeleženci Martinovega teka pa smo uživali na drugačen način. Proga je bila dolga 7,5 km. Tekli sva Lucija in jaz, oče pa je bil za spremembo tisti, ki je »pazil« nahrbtnike. Z vremenom smo imeli srečo, saj smo ravno pritekli na cilj, ko je začelo rositi. No, roko na srce, ni bilo omembe vredno. Ob novo spoznani družbi je malica po teku minila v prijetnem vzdušju.
Res lahko povem, da sem s tekom absolutna zadovoljna, pa ne tisto zadovoljna, ko rečeš iz navade, da ti je bil tek itak všeč, ker nočeš kritizirat. Menim, da k uživaškemu počutju sodi pozitivna energija h kateri je pripomogla Kaja, dobra volja in to da si nekaj pozitivnega naredil zase.
Na žrebanju nagrad je Lucija dobila ogroomnega plišastega medota. Medved je kosmat, luštkan in okrogel. Poimenovali sva ga Mojmir.

Lp
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
Vreme v Izoli odlično glede na vreme ob odhodu iz Ljubljane, kjer je deževalo. Lepa proga speljana ob obali, čeprav sigurno kakšen kilometer krajša kot je navedel organizator. Lepa udeležba tekačev iz vse koncev Slovenije.Na koncu dobra malica in vino kot se za Martinovo spodobi.Skoraj vsak je bil izžreban v nagradni igri (Boštjan I. nahrbtnik dobiš v Sežani) :wink:

Še nekaj slik:

http://picasaweb.google.si/atles73/Mart ... MWH0IHF0QE

LP Tomaž
 giorgio
Lep pozdrav. Nova trasa Martinovega teka je super.Ravninska. No, garmin pa le naštel le 5,400 metrov. Vreme odlično,udeležba tudi.Pretekli pa smo vsak po svojih zmožnostih. Pa še veliko takih tekov. LP
Uporabniški avatar
 RoKo
Odlična proga, upam da bo naslednje leto daljša :wink: , tako da obdelamo celotno Izolo. Tistih par ulic boste že zaprli. :D
Gledalci so vztrajno tiščali roke v žepih, redkokdo se je odločil zaploskati, tam pa tam je kdo pozdravil kakšnega znanca.
Po uradnih podatki sem pretekel 7.5 km v 23:54, kar znese 4:14 na km. Napredujem. Glede na včerajšnji tek, ko sem za 6.5 km porabil 27:51 se mi je kar čez noč odprlo. :D :D :D :D .

Da ne bo pomote :wink: proga še zdaleč ne dosega uradno objavljene razdalje, po občutku in doseženem času ni daljša o 5.8 in krajša od 5.6 km.

Smo pač nekateri po prihodu v cilj dodali še par km, prišli še enkrat do vhoda v mesto in zadevo dokončali kot je treba.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 08 Nov 2009, 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
Proga je letos bila speljana ob obali in centru Izole...kar je dosti boljše kot prejšnja leta.

Je pa kratka...glih sem se segrel...že cilj.

Vreme bi bilo optimalno,tekaško (12°C)...če ne bi pihalo na vso moč.

Čestitke vsem...posebej pa "našim"...bilo nas je kar nekaj:
janez.ferlic,kristy,RoKo,zz-topka,AVI....
Uporabniški avatar
 RoKo
giorgio, zz-top, hitrohodec, pa še nekaj tajnih, ki samo bereje, nič ne pišejo.......
Uporabniški avatar
 ZOKI
Izolani iz leta v leto bolje organizirajo Martinov tek, vse pohvale za dobro organizacijo :clap: . Proga je zelo zanimiva, le da jo bo treba podaljšat ali pa v razpisu napisat, da je dolga le 5,4km (merjeno z GPS). Čestitam vsem tekačem, še posebej forumašem za dosežene rezultate :laola
Uporabniški avatar
 AVI
Po Laški rudi, je bilo potrebno še malo noge pretegnit in kot naročen je prišel Marinov tek, saj sva bila z Andrejo že tako namenjena na primorsko in zakaj ne bi vmes še malo odtekli... :lol: :D ...organizacija odlična vse potekalo kot po maslu...odlična "mineštra", čaj in vinček....majčkeno me je presenetila le dolžina proge saj smo zelo hitro obrnili, kar je pomenilo da vsekakor ne bomo dosegli razpisanih 7,5 km... :lol: :lol: ....drugače pa vsekakor "luštn" tek.... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
Alora,
sem rekla, da ne bom nič več pisala, ker sem jezna in razočarana zaradi teka v Ložah, sam kej si čem, mi ne da mira, una žilca, tako, da …
Sploh pa, trenutno sem v »šoli« in se mi res ne da poslušat naše tršice, pa raje kaj napišem, ta cajt, ko una naklada…

Zjutraj smo imeli namen vzeti s sabo tudi Patrika, saj je sam rekel, da bo odtekel to progo, sploh pa ker jo pozna u nulo, ker smo v zimskem času ob nedeljah, ob lepem vremenu res velikokrat v Izoli in jo prehodimo podolgem in počez. Pa je zjutraj kazalo na eno strašno slabo vreme, tako, da smo mu svetovali, naj raje ostane doma. In smo šli. Proti obali se je z vsakim kilometrom vreme lepšalo, le vetrčk je vejčke nosil sem ter tja. Se pravi, bomo tejkali v burji…

Pridemo v Izolo, kjer se je že pridno nabirala množica tekačev, poznanih in nepoznanih. Vsem, ki sem jim pravila o dnevu prej, sem se nekako smilila in vsi so rekli, da pa škoda, ker niso prišli… Škoda, ja… Meni je sploh bilo škoda, saj sem za tekače naštimala 120 paketov kalčkov in 120 paketov otrobov, s katerimi res nimam kaj delat, tako sem se odločila, da vse, kar je ostalo, razdelim v Izoli.
Bom že dobila toliko žrtev, da se rešim vsega… In res, mi je vse skupaj kar hitro splahnelo…

No, tek ob morju je res nekaj posebnega, tako, da se nas je na štartu zbrala lepa množica 240 zagnanih…
Malo se mi je že doma zdelo čudno, kje se nabere od San Simona pa do konca plaže in nazaj 7,5km , ma sem rekla, no, toliko boljše, če jih je res tolk…
Štart in gas, seveda spet po starem, kot da ima kaj zmanjkat, in spet kaj kmalu dihanje na polhno.

Oštja, kaku šibajo vsi. Neč, si rečem, mati, bejži ti svoj tempo, lepo, če ne te bo konec, v vseh 7,5km. Proga od začetka do konca mi je minila, kot bi mignil. Za vsak kos poti sem si pravila, aha, zdej gremo ta košček, pole skozi marino, pole skozi sprehajalno pot, pa plaža ob svetilniku in je že fraj. Tisti klanček mi ni naredil prav nič težav. SE POZNA, DA SEM GORSKA TEKAČICA, NJE???? :-- :mrgreen: :clap:

Cilj sem uzrla po 27 minutah in 54 sekundah. O, je bela cesta, ma sem pa napredovala… Da premagam 7,5 km tako hitro, ej, pazi se, Rakuščkova, še dva taka tejka, pa te ulovim… :FO:

Ha, ha, lahko sanja svinja o koruzi, kad koruze nema… Prav kmalu po cilju dobim ultimat unih, ki nosijo s sabo tiste vejkarce, ki jim vse izmerijo, ki so povejdali, da meri proga 5,5 km. Na, MATI! ZDEJ IMAŠ, SVOJ NAPREDEK! Ah, kej čmo… :--
Mineštrca je stekla v želodček en, dva, tri in že smo glavce obračali, le kje je kaj tistega, zaradi česar se kliče tek Martinov tek??? In res so začeli točit nekaj rdečega v kozarčke… Da bi bil to čaj, se mi je zdelo, da je nemogoče, ker je bila prevelika gužva… Stric, ki je točil, se je nekaj časa jezil, da je bil lani za plačat, pole pa najbrž kar obupal in na cisterno smo navalili ko pes na kost…

Rezultate je Timing hitro objavil, so res pridni fantje. S svojim 29. mestom od 86 dam sem seveda zelo zadovoljna. Moj ZZ s svojim 44. mestom pa tudi, sploh pa, ker ga mučijo bolečine v prstih…

Čestitat moram prav posebej mladi zmagovalki Ani, pa Tini1, ki si drzne pred ciljno črto še kolo napravit,( Kaj pa če bi si tik pred ciljem kaj zlomila, a ??? Adijo, dobra uvrstitev! ) pa Tini2, pa obema Petroma, pa Janezu, pa prav vsem Viharnikom in še prav vsem nam …

Počakali smo še na podelitev in na žrebanje nagrad. Seveda nisem nič dobila, sem še vedno srečna v zakonu….

Naslednji tek bo Štanjelski, kjer bo spet gužva. Ubogi teran…
Nazadnje spremenil zz topka, dne 09 Nov 2009, 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZOKI
Bem, danes je ZZ Topka precej slabe volje, samo se nekaj jezi :lol: . Ti Roko pa brž kupit kakšno večjo škatolono, da boš Topko noter pospravu! Na katero škatlco pa je sploh mislila? :--
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:Ma, vejš kej Roko? Ta bulši prjatlce pa ne moreš pospravt v škatlco, al kej?
Klinc , pa še taki frendi...
Kaj se pa nisi nastavla? :D
U Zabregi si :-- moja. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA