prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
Loni napisal/-a:Ker se šparam za Sladkih6, me v primeru dežja ne bo, da se do sobote ne stopim, ker je zalog cukra vedno manj in manj :--

... :-- http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%2 ... .html...nič ne bo z dežekom....bo treba kar priti..... :lol: :lol: :lol:

...se vidimo...

Nič ne bo z mano, ker me peta ura preveč baše... Bo treba it kar ravninsko domačo varianto.
LP
Danes po dolgem cajtu bil zopet na K-Rožniku. Ma skoraj umru, po dolgem času hribi, pa štiri mladenke prehitre, pa nič jedel cel dan, pa badgbinton opoldan, pa 2x dva deci, pa oh in sploh.
Bilo ludo in nepozabno.

Pridem še.
Prvič odtekla nočni K-Rožnik :D . Jasno, odločili smo se za bolj varno izvedbo in nismo šli čez mostičke, se izognili večini korenin in z dvema lučkama za pet tekačev srečno prisopihali naokrog :wink: . Na cilj prišli skoraj istočasno s tahitrimi, ki so se odločili za podaljšano varianto. Oh in sploh...bilo je super.
Ja, kar lepa druščina se nas je zbrala....eni so odtekli klasični Krožnik....eni pa malo podaljšano varianto, ki je izpadla zelo dobro... :D :D Enkrat v prihodnje pa morda še link zemljevida nove podaljšane variante KRožnika... :D

..na, koncu pa smo si štirje privoščili še vroč napitek v Kresnički... morda pa nas bo naslednjič kaj več...mislim v kresnički... :lol: :lol: :lol:

...naslednji torek ponovimo vajo.... :D :D
včeraj sem bil prvič na krogu po rožniku, plus podaljšana varianta. škoda res ker je tema, ampak bil je vseeno enkraten tek. mislim da smo bili vsi štirje dobro razpoloženi za tek in smo imeli kar dober tempo. do cerkvice gor smo šli kar lepo, potem navzdol po listju bolj previdno, tako da je podaljšana varianta po ravnini kar pasala za malce hitrejši tempo. vsaj pri meni je tako, da ko opravim teke po griču lahko potem z veliko večjo močjo tečem ravnino. podaljšana ravnina je bila ravno prav dolga, da je bil to boljši trening (da ni prehitro konec, ko prideš iz hriba). na splošno pa lahko rečem, da je glavni vtis pri meni bil včeraj, kako je včasih tek res užitek. ko greš soliden tempo in čutiš da imaš moč pa bi šel kar hitreje. ko metri hitro letijo za teboj, noge so lahke in prav bremzati sem se moral, da nisem zašprintal. pa še nič nisi zadihan in nič utrujen. tak tek je užitek. še pridem, pa tudi na druženje potem.
Danes sem odtekel svoj prvi K-rožnik (originalna varianta na prvi strani teme) in to v 51 minutah. Štart in cilj po originalni predlogi, ne pri ZOO. Težko bi rekel, da sem se šparal, ampak več kot 5 minut manj mi najbrž ne bi uspelo. Vreme super, kar se tiče temperature sploh. :? Ok, ves čas je deževalo, ampak to nekako ni bil problem. :--

Tako da je zdaj jasno, da z Bojanom ne moreva skupaj trenirat :lol: Če kdo rabi za garmin 405 progo, mu jo lahko pošljem, pa lahko potem tekmuje z mano :laola
Tako, če slučajno še koga zanima kje in kako poteka malo daljša varianta KRožnika... :D :D ....ta, ki se nahaja na spodnji povezavi je sicer še majčkeno daljša od tiste, ki smo jo pretekli prejšnji torek...razlika je le v tem, da pri vzponu na Drenikov vrh v križišču izberemo levo varianto malo bolj na okoli... :D :D

KRožnik-daljša varianta

Toliko za enkrat...je pa mogoče bostoječo varianto tudi kako dopolniti, spremeniti, ... :wink:

Se vidimo jutri.

LP
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA