Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 ROSI64
Za tvoj rojstni dan ti želim,
naj bo tvoje življenje posejano s cvetjem,
naj te povsod spremljata sreča in zdravje,
naj v tvojem srcu bije ljubezen,
naj najino prijateljstvo ne izgine
in bolj kot vse ti želim, da se ti izpolnijo vse želje.

:laola
Uporabniški avatar
 Loni
Fajn si že tako in tako, moža tudi imaš v redu, luštno dete, hitre noge, štrudl znaš spečt, če pa je slučajno še kaj takega, kar si želiš, naj se ti izpolni. Vse najnajnaj. :laola
Uporabniški avatar
 mojcej77
Vse najboljše, Nta!
In če te bo kdaj slučajno zaskrbel glede let (čeprav mislim, da te ne bo, k si tok trmasta), pomisl samo na Fidži (ta bo zmeri vsaj mal starejši, kt ti) :wink:

lp,

m

pies:to lahk rečm, če sm starejša (pa ne od Fidžija), a ne, al kako?
A sm že rekla Fidži?
Ej, sestrca kako je lepo k se leto obrne in si ti spet malo slabše volje :-- Z letošnjim tekaškim letom si lahko povsem zadovoljna in ne godrnjaj! Do naslednjega novembra pa naj ti uspe načrtovano. Vem kaj bo, pa ne povem :wink:
Želim ti prijetno tapkanje po tekaških površinah v družbi najčistejšega zraka in najlepše pojočega ptička!! Hepy brzdej :D

bradr
 Nataša
matej-jethro napisal/-a:Do naslednjega novembra pa naj ti uspe načrtovano. Vem kaj bo, pa ne povem :wink:

dobar si mi ti, še jest ne vem ... :roll:

Hvala vsem za čestitke, dragi moji!!!
Nataša napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:Do naslednjega novembra pa naj ti uspe načrtovano. Vem kaj bo, pa ne povem :wink:

dobar si mi ti, še jest ne vem ... :roll:

Hvala vsem za čestitke, dragi moji!!!

Itak, da ne veš, saj si še tako mlada......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com