vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

herko
ali mogoče kdo ve kakšno je trenutno stanje na Pokljuki po tem slabem vremenu?
hvala
Uporabniški avatar
 hamlet
Danes sem tekel na Rudnem polju ( pri vojašnici ) in proge so super urejene. Malo je nagajal veter, drugače pa zimska idila v pravem pomenu besede. Torej, kdor ima čas le hitro na Pokljuko! :D
lp
Uporabniški avatar
 AVI
Sobota in nedelja na pokljuki prava pravljica...sonček..modro nebo...snega pa toliko kolikor ti ga srce poželi.... proge so bile sicer urejene, vendar bi jih vseeno lahko malo bolj "porihtali"...sploh 10-tko...

...je bilo pa presenečenje na pl. Javornik, kjer o progah ni bilo ne duha ne sluha....kar nas je kar malo presenetilo.....predvsem glede na lepo vreme zadnjih dni... :shock: :shock: :?: :?: :?:

...je treba pa pohvalit redarje, ki lepo skrbijo, da promet in parkiranje gladko poteka.... :D :D
 007
Še. Ni za kej.
Uporabniški avatar
 AVI
...danes še zadnjič to sezono na tekaških smučkah....da zaključimo sezono... :D :D ....proge pač primerne spomladanskim razmeram...sicer zjutraj kar prijetno trdo....vendar na večjem delu poti polno iglic in ostalega kar pač pade z dreves...drugače je snega še veliko, tako da je možno odteči 10 km krog in do parkirišča pod konjščico, torej vse proge "za silo" prevozne.... :wink:
 ivaigor
Se krepko strinjam: za "poletne" razmere odlične proge, tudi špure so bile kar dobre in od 10.30. večinoma ne več ledene, tako da je bil en tak slow motion tek povsem zadovoljiv. Upam, da bo vsaj še kakšen teden tako, da bomo tisti, ki se od zime (in smuč. teka) nikakor ne moremo posloviti, še malo prišli na svoj račun- vsaj na Pokljuki in Rogli.
Uporabniški avatar
 stena
Tudi mene to zanima, biatlonci naj bi že pridno trenirali, so v poročilih dejali nekje sredi tedna se mi zdi, da je 20cm? :shock: Koliko ga je pa skopnelo pa ne vem, na vrhu Mežakle (S stran) ga je bilo bore malo, je pa v nedeljo sped zapadel in jo rahlo pobelil..
Uporabniški avatar
 ris9
Tudi mene močno zanima kako in kaj je na Pokljuki s tekom... Sestra je bila gor z avto in je rekla da je tam nekje 30cm snega ampak to je bilo že v nedeljo dopoldan. Včeraj in v nedeljo popoldan je pa še močno deževalo oziroma na Pokljuki snežilo. In če gre verjeti podatkom o razmerah na Voglu (70cm) in Triglavu (Kredarica) (80cm) je tudi na Rudnem polju zapadlo še kar nekaj svežega snega. Kakšne pa so razmere na progah in ali rekreativci sploh že lahko tačamo na njih me pa zanima. Bom pa še ta teden skočil gor (verjetno v četrtek dopoldne) in poizkušal odteči nekaj, tako da vam takrat (če ne bo kdo že prej) sporočim kako je. Upam da bom v četrtek res odtekel na smučeh svoje prve km v tej jeseni. Če pa ima kdo čas se mi lahko pridruži ;) .
Uporabniški avatar
 AVI
ton napisal/-a:Oh, kar duša zapoje, samo da se spet pojavi ta tema...

Ja, se strinjam in ni kaj, da se pred očmi ne rišejo podobe katerim smo bili že priča.... :D :D

...malo za pokušino... :lol: :lol:

LP

AVI napisal/-a:Danes na Pokljuki prava poezija.....snega na pretek, nebo brez oblačka in frišno potegnjene špure.... :D :D :D :D ....

...proge so potegnjene vse, tako kot lansko leto....tudi 10-ka proti studencu....

...no nekako takole je zgledalo.... :arrow: :arrow: :arrow:

....no v resnici je bilo še lepše.....:lol: :lol: :lol:

Slika

Slika :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA