Hm sedaj se moram pa zadrževati, da ne popišem cele strani

Praktično ga skorajda ni športa v katerem se ne bi preizkusil.
S svojim kajakom (playboatom) neizmerno uživam, z njim zganjam razne vragolije po jezerih (predvsem Bled, malo manj Bohinj) in rekah (predvsem Sava-dolinka/bohinka, ker je najbližje pa tudi Soča vendar malo manj).
Zelo rad igram inline hokej (treningi+razni turnirji in lige), čeprav mi včasih moji soigralci zamerijo, ker zamudim trening zaradi kakšnega drugega športa pa vseeno jim tukaj sporočam, da ga zelo rad igram!!
Potem smučanje, komaj čakam, da zapade dovolj snega in se grem lahko zabavati na bližnja smučišča, ki jih v okolici mojega kraja res ni malo.
Pa tek na smučeh, zelo rad tečem na smučeh (spet imam ogromno možnosti za to), sedaj bom to izvajal nekoliko bolj pogosto, ker mi bo bojda brat podaril smuči, hvala Uroš!!
Potem gorništvo. Hribi so od nekdaj moja strast (sicer ne extremne smeri ampak bolj tiste za vsakdanje smrtnike) in spet- v okolici jih je zelo veliko-->

Gorenjska
Kolesarjenje, včasih bolj polnovzmeteno kolo in spusti iz naših hribov za sprostitev, sedaj je moja ljubezen cestno kolo.
Plavanje, kot bivši plavalec, ga ne morem izpustiti, čeprav ga trenutno malo zanemarjam ampak vseeno, ko pride sezona, bom ready

Triatlon, en šport, ki sem ga vzljubil zaradi njegove igrive in zabavne narave, kjer je vedno nekaj novega in se vedno kaj dogaja.
Turno smučanje- res veliko veselje vendar ga zaradi drage opreme ne morem prakticirati, pa ga zagotovo bom, ko bom imel lasten dohodek.
Badminton, še en šport, ki sem ga treniral sicer malo časa pa vseeno ga zelo rad igram, še posebej če je na drugi strani enakovreden ali pa močnejši nasprotnik- spet gre zahvala bratu, ker ga brez njega ne bi igral.
Tenis igram sicer zelo zelo ne na nivoju ampak v igranju zelo uživam in ne mine poletje (zadnji dve leti), da ga ne bi igral.
Moštvene igre z žogo:

Odobojka

, ostale, še posebej rokomet bi z veseljem igral, pa ni možnosti.
Skoki v vodo, moja velika sprostitev v poletnih dneh (imam srečo da imam zelo blizu edin skakalni objekt v Sloveniji- 10m stolp), čeprav me v zadnjih letih srečava pamet in nisem več tako pogumen (beri neumen) in premislim preden kaj naredim

No in nenazadnje moja najnovejša ljubezen: tek!!
Zagotovo sem kakšno zadevo s katero se bavim pozabil in zagotovo bi se bavil s še kakšno, vendar gre že za vse našteto toliko enega denarja in časa, da ga študentski lajf težko dopušča ampak se trudim in dajem zadnje denarce za opremo, tekmovanja, vožnje itn., ker sem nor na šport in je šport bil in vedno bo del mojega življenja in na to sem ponosen!!