prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tini napisal/-a:Oj,

Kje je zdaj zbor - na parkingu pri ZOO ???

jp, tini...smo se malo preselili, saj so na prejšnjem zbornem mestu nekaj začeli z lisičkami težiti :twisted: ....tako, da je sedaj nova lokacija parkirišče pred ZOO... :D :D ...do nadaljnega ob 17-ih.... :wink: če se drugače ne zmenimo. :lol:

LP
Poškodba še ni sanirana. Pa me je super lepo vreme prisililo da sem po 10 dneh šel vendarle tečt. Sploh v prvem delu sem tekel zelo počasi in konstantno. Na koncu pa je padel tudi kak intervalček. Standardni K-Rožnik sem pretekel v 40 min in 30 s.

10 dnevni odmor se še kako pozna - pravzaprav povsod - po ravnem in v breg. Na koncu me je začela tudi boleti vranica.

Bil je pa res lep tek.

Upam samo na to da nisem obnovil poškodbe.
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 11 Nov 2009, 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Za razliko od Bojana se jaz včeraj nisem počutil prav nič rekordersko :)
Po dveh tednih popolne pavze sem šel tečt klasičen Krožnik. Proga je idilično jesensko obložena z padajočim listjem in prav prijetno je bilo tečt sredi dneva. Mogoče še pretoplo za moje pojme :lol:
V klanec sem sopihal kot lokomotiva a se nisem dal. Obrnil sem ga v času pod 50 minut kar je še vedno ok za gnilobo kot sem jaz :oops:.

Lepo tecite jutri in prijetne pozdrave z Varšave :mrgreen:
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA