vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Gasper`
ris9 napisal/-a:... Bom pa še ta teden skočil gor (verjetno v četrtek dopoldne) in poizkušal odteči nekaj, tako da vam takrat (če ne bo kdo že prej) sporočim kako je. Upam da bom v četrtek res odtekel na smučeh svoje prve km v tej jeseni. Če pa ima kdo čas se mi lahko pridruži ;) .

Tudi sam bom jutri dopoldne verjetno na Pokljuki, čeprav me malo skrbi spodnji stavek:

www.laufar.si napisal/-a:... Dne 10.11.2009 - na rudnem polju dovolj snega za teči s slabimi smučmi.
Javorniška planina - po neureadnih informacijah sem izvedel da bo od srede 11.11.2009 potegnjena proga za klasično ter prosto tehniko
Uporabniški avatar
 CookS
Včeraj 10.11.2009 sem bil na Pokljuki, proga je potegnena s sankom, nekaj snega je padlo nekaj je nametanega... tako da glede smuči niti ni več take panike. Nekateri tekmovalci trenirajo z novimi smučmi nekaterimi pa s srednje dobrimi. Še vedno dnevne novice lahko spremljate na smučarko tekaškme portalu, video novice ter vremenske razmere iz Rogle pa boste našli na tem naslovu
Uporabniški avatar
 AVI
dexi27 napisal/-a:...Kje pa je Javorniška planina :oops:

Deksi, če je danes nisi našel pa morda za naslednjič....no, morda pa bo informacija še komu prav prišla....

Slika

Varianta 1...te se sam poslužujem, ko je tam gori veliko snega..avto lahko pustiš kar ob levi strani ceste, če gledaš proti Rudnemu polju (par 100 metrov od križišča za Šport hotel oz. Goreljek).... "vhod" proti Javorniški planini pa je na desni strani...do J planine poteka gozda cesta/pot, ki je dostikrat "zratrakirana" tako se da s smučami na nogah pripeljati..(cca. 2km)

varinata 2
... je pa ta, da zaviješ pri Mrzlem studencu levo proti Kranjski dolini in od tam naprej...vendar kolikor mi je znano je tam ob večjih količinah snega malo problematično parkiranje pa cesta zna biti polna snega...
Uporabniški avatar
 ris9
Rudno polje! Sedaj ko imajo tudi umetno zasneževanje je stadion popoln že sedaj. Drugače pa je odprta cela trasa oziroma krog tam do poti proti Uskovnici tudi serpentince. Bom naložu tud eno slikco samo moram jo še prenesti iz GSMja.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA