Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bravo Žabc, nej te sreča spremlja tudi naslednje dni.
:laola
Česa vse se je človek sposoben lotiti :roll:
Vse spoštovanje za vztrajnost in vodstvo.
 ton
NORO, Matej!

In hvala, Ero, tista spletna stran je bila bolj za spremljanje violinskih koncertov...
Uporabniški avatar
 stena
Bojda je imel včeraj kar krizo.. Sedaj je pri zdravniku, ker naj bi se prehladil :? vir: nejgov fb profil..

Joj bo pa ja vse OK. Gremo Matej čez vse, vemo da zmoreš!!
Uporabniški avatar
 stena
Jap, še vedno mu družbo po časih na krog dela le Szony, ki je celo malo hitrejši ampak ne veliko tako da še vedno cca 2 kroga fore po 143km kar znese približno 6-7 minut. Upajmo da takšne krize kot včeraj ne bo doživljal in bo relativno lahkotno pripeljal še enega pod streho.

Ajde matej stisn!! :laola

Update; na tek sta odšla skupaj z madžarom oziroma je madžar v vodstvu- prvič da vidim, da je matej kje drugje kot na prvem mestu ampak verjamem vanj in vem da bo!!
Uporabniški avatar
 stena
Tale dons je pa krizn.. Ajde Matej pober se pa zdrž do konca!!

Update: ok ne predstavljam si kaj sedaj Matej doživlja ampak zagotovo ni prijetno. Teče približno 10min počasneje na krog kot prejšnje dni. Ajde zgrizi še tole polovičko potem pa nov dan, nove moči in nov show!! :cast1:
 žabc
Spoštovani sotekači,
igra je končana!!!
Očeta so odpeljali v bolnico (ledvični kamni, uro infekt), Jaka je iz dneva v dan slabši, z mojim zdravjem čedalje slabše (dobil 7 tablet, pa vseeno nisem mogel več dihati pri 6:00min/km), tveganje zaradi mojega zdravja preveliko (doma me čakata dva zakladka),...PREVEČ, ENOSTAVNO PREVEČ.
Preveč celo za moje sanje!!!
To je šport, to je življenje!

Hvala vsem od srca

Žabc
Uporabniški avatar
 stena
Uf sem mislil, da bom videl končni čas :? Nima veze, verjamem, da si se odločil pravilno. Pozdravite se, vsem želim srečno in predvsem zdravo vrnitev v domovino.

Zame si še vedno as, bravo in vsa čast!!! :clap: :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA