Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ROSI64
Matej tvojo odločitev spoštujem. :cast: Si športnik z velikim srcem. :clap: Še bodo možnosti. Si pa do odstopa dokazal, da spadaš v sam vrh najboljših in to si dokazal že velikokrat.
:laola

Kar najhitrejše okrevanje ti želim.

ČESTITKE :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 ris9
Zdravje je vedno na prvem mestu. Vseeno BRAVO. To kar si dosegel je neverjetno!
Uporabniški avatar
 zigzag
žabc napisal/-a:Spoštovani sotekači,
igra je končana!!!
Očeta so odpeljali v bolnico (ledvični kamni, uro infekt), Jaka je iz dneva v dan slabši, z mojim zdravjem čedalje slabše (dobil 7 tablet, pa vseeno nisem mogel več dihati pri 6:00min/km), tveganje zaradi mojega zdravja preveliko (doma me čakata dva zakladka),...PREVEČ, ENOSTAVNO PREVEČ.
Preveč celo za moje sanje!!!
To je šport, to je življenje!

Hvala vsem od srca

Žabc

Pogumna in pametna odločitev. Si velik športnik in to si tudi tokrat dokazal :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
:clap: Pametna odločitev. Zdravje je na prvem mestu.
Sanje boš uresničil, ker verjameš vanje. 8)

Pozdravi se in se spočij, potem pa novim zmagam naproti :D.

:wink:
Uporabniški avatar
 izzardly
Matej, čestitam za doseženo! :clap:
Tole tvojo neverjetno dogodivščino smo napeto spremljali in ves čas držali pesti. Zdaj tudi ljudje, ki niso vedeli niti kaj je triatlon vedo, kaj je deca iron :D. Mi vemo, da si najboljši in le nesrečen splet okoliščin ti je preprečil, da to pokažeš tudi drugim.
Čim prej se pozdravite in varno vrnite domov!
Uporabniški avatar
 mazi
žabc napisal/-a:Spoštovani sotekači,
igra je končana!!!
Očeta so odpeljali v bolnico (ledvični kamni, uro infekt), Jaka je iz dneva v dan slabši, z mojim zdravjem čedalje slabše (dobil 7 tablet, pa vseeno nisem mogel več dihati pri 6:00min/km), tveganje zaradi mojega zdravja preveliko (doma me čakata dva zakladka),...PREVEČ, ENOSTAVNO PREVEČ.
Preveč celo za moje sanje!!!
To je šport, to je življenje!

Hvala vsem od srca

Žabc
Vsaka čast ti tudi za tole odločitev... :clap: :laola
Uporabniški avatar
 INOT
Škoda, da so te okoliščine prisilile k odstopu, čestitke za doseženo in pametno odločitev! :clap:
 Alek
Tudi s tem pametnim odstopom si dokazal svoje vrline, bravo. Še bodo priložnosti, pocajtaj se čimprej in po počitku novim zmagam nasproti.
Uporabniški avatar
 Arif
Bravo Žabc! Ti si legenda :laola
Pravilno si se odločil :clap:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Žabc, čestitke za doseženo, zdravje je prvo. :clap:
Vsem želim zdravje in počitek.
Ironi te čakajo v naslednjih letih; prvi, drugi in tudi deseti, če boš tako želel.
Še vrsto let. Zdravje in življenje pa imaše eno.
Bravo za pogumno in pametno odločitev.
:laola
Uporabniški avatar
 Classix
Ogromno poguma potrebuješ, da se odločiš spoprijeti z takšnim tekmovanjem. Še več ga potrebuješ, da sprejmeš odločitev kot je tvoja. Matej, bravo...zdravje je le eno!!!

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA