Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tale tek včeraj... Imel sem že vse spakirano , plačano peljal še ženičko lepo dežurati v UKC nazaj grede pa kot v risanki. Zamašen nos,pekoče grlo,bolečina v glavi. Hodim še v supergah po dvorišču in študiram naj grem v Sežano ali naj ostanem doma? Ker vem kaj me drugi teden čaka v službi in si ne morem privoščiti bolniške ali dopusta je padla odločitev, da sem pač doma. Rad se vračam v Sežano še sam ne vem zakaj. Pa drugič.
. Zamašen nos,pekoče grlo,bolečina v glavi. Hodim še v supergah po dvorišču in študiram naj grem v Sežano ali naj ostanem doma? Ker vem kaj me drugi teden čaka v službi in si ne morem privoščiti bolniške ali dopusta je padla odločitev, da sem pač doma. Rad se vračam v Sežano še sam ne vem zakaj. Pa drugič.[/quote]

Pajo, sva že dva, ki sva plačala in nisva šla :( mene je pa mehur zamehuril, celo tako, da se v soboto zjutraj tudi zravnati nisem mogla :mrgreen: . Pa kaj bi to, saj bo kmalu pomlad in takrat Sežena spet bo... :D
zamudila sta samo odlično tekaško vzdušje :laola in bila bi razočarana nad vsebino vrečke, ki je ni bilo in smo dobili samo avtokarto znamenitosti tega okraja.
kje so cajti, ko smo dobili vino in pršut....... :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA