prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MANCHESTER
Bi blo dobro, da se zmenimo, koliko je obveznih tekov, ki bi šteli za točkovanje , ker vedno vsak nima cajta, tako da bi blo treba mal kompezirati s točkovanjem. Od 1. 12 do 1.3 je 13 sobot, tako da bi štelo 10 najboljših tekov,kar bi bilo povsem izvedljivo.
Uporabniški avatar
 muc
Oj..evo še en potencialni kandidat..no, mogoče ne vsako soboto ampak kdaj pa kdaj pa sigurno :wink:

A mi lahko bolj točn poveste, kje se štarta in kje je na vrhu koča?
Kukr je men znano je gor cerkev pa,...
A se laufa po cesti al po bližnjicah?
Kakšni pa sploh so časi od spodaj do vrha?

No mogoče se pa srečamo...lp :wink:
 muflon
Kaj pa ce bi bila na nedeljo ker mislim da bi bilo se bolj zanimivo
 muflon
 muflon
Uporabniški avatar
 cvalenti
Najbolje, da nekdo čimpreje kontaktira s Perotom, jaz žal ne morem,ker imam zdravstvene težave ( omedlevica,vrtenje, delna pozabljivost :( ) in če je tako bi lahko začeli z 28.11. 2009 "sobota" ob 9 ali 10 uri zjutraj.Je pa seveda tako,sodnikov ali kontrolorjev ob progi ne bo, gre se za " fair play " tek po cesti brez bližnjic.Če ste za oz če ima še kdo kak predlog, naj ga poda nekje do petka, kaj si kaj mislite, kaj bi bilo bolje, kaj bi bilo dobra, česa se ne sme ........... itd
Ko bodo zadeve dorečene, lahko odpremo novo temo "zimska liga Sv.Primož" in tam se zgodba o ligi lahko začne.
Mene žal še ne bo, ker prvo mi je zdravje,no prišel zagoto bom, toda bom šel počasi.
PS:Obvezno imeti s seboj uro, saj se vsak štopa sam.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
ja take stvari so vedno zanimive, ne morem oblubt da bom skoz aboniran. Tko da lahko računate tud na mojo občasno 8počasno) udeležbo?!

LP Bojan
Uporabniški avatar
 cvalenti
Sedaj ste pa vsi tiho :D , no vsaj 5 naj jih potrdi da liga bo in da odpremo temo in določimo vsaj okvirna pravila.

1- Cvalenti
2- ?
 TONEK
Ob morebitnem slabem vremenu bom tudi jaz kdaj poskusil.
1 - cvalenti
2 - aadler
3 - MihaPR
4 - TONEK
lp Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA