Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
maca napisal/-a:Aisha,

vsem nam si dala vetra in nam pokazala - to so ta male, male po postavi, velike, največje po duši.

:laola :laola :laola

če boš kdaj rabila družbo na velikih podvigih - ne pozabi name.

Mala-ne pomenu nujno (ne pr men) majhna po postavi, sploh ne, ampak ljubkovalno za simpatična, prijazna, skratka lahko je večja od mene, pa ne bo ovira da je nagovorim z "mala" :D
Tolko v razlago, da ne pride do .... dobro, je že Ok........ :wink:

Bravo "male" :laola
Čeprav je bila kamera zraven-tečeš pa sam, po svojem občutku, le dobre misli in energijo neseš s sabo proti cilju, ki ti ne prinese medalje in diplome, le nasmešek na obrazu.
Tudi na tvojem obrazu na Gradu sem ga opazil. ČESTITAM!

P.s. Ko sem gledal video, me zagrabilo....
Kar se pa tiče občutkov na cesti ob prometu lahko iz izkušenj rečem le to: navadiš se.
Sebi napisal/-a:Aisha: čestitke tudi od mene :cast: ! Vsa čast za pogum tečti po tako prometnih cestah. Mene kar zmrazi, če samo pomislim na to. Tek ob prometnih cestah je moja navječja mora... Dobra si, ni kaj!

... hvala, Sebi ... na promet se pa s časoma kar navadiš ... pa pazljivost ni odveč, seveda ...

fajn bodi :wink:

vsem nam si dala vetra in nam pokazala - to so ta male, male po postavi, velike, največje po duši.

maca, hvala :D ... res smo male velike :wink:

ne bom pozabila nate, smo na vezi :wink:

fajn bodi
RoKo napisal/-a:

Mala-ne pomenu nujno (ne pr men) majhna po postavi, sploh ne, ampak ljubkovalno za simpatična, prijazna, skratka lahko je večja od mene, pa ne bo ovira da je nagovorim z "mala" :D
Tolko v razlago, da ne pride do .... dobro, je že Ok........ :wink:

Bravo "male" :laola

... hvala, Roko, še enkrat ... mala mi je pa kar všeč hahaha ... lp :wink:
LEON RO napisal/-a:Čeprav je bila kamera zraven-tečeš pa sam, po svojem občutku, le dobre misli in energijo neseš s sabo proti cilju, ki ti ne prinese medalje in diplome, le nasmešek na obrazu.
Tudi na tvojem obrazu na Gradu sem ga opazil. ČESTITAM!

P.s. Ko sem gledal video, me zagrabilo....
Kar se pa tiče občutkov na cesti ob prometu lahko iz izkušenj rečem le to: navadiš se.

... ja, tek je bil čisti užitek, za dušo :wink: ... hvala, LEON RO ...
in lepo, da te je zagrabilo hahaha

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA