Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Takole mamo !

Kljub dobrim pripravam po ljubljanskem maratonu, se žal Palmanove ne bom udeležil :( . Zgodilo se je včeraj zvečer. Med solo taekwondo treningom sem si namreč delno pretrgal zadnjo levo stegensko mišico. Med enim nožnim udarcem je prav počilo. Trenutno ne morem stati, hoditi, sedeti, kaj šele teči. Očitno višja sila želi, da je za letos konec, drugo leto pa jovo na novo. Trenutno mi je zdravnica predpisala vsaj 14 dni popolnega mirovanja, naprej pa bomo videli. Skratka, če kdo želi teči namesto mene, naj se mi javi na zs. 30,00 EUR sem plačal za štartnino, prevoz in vegi meni. S kakšnimi spremembami prijav pri organizatorju se ne mislim ukvarjati, to bo moral potencialni kandidat/ka storiti sam, sicer pa lahko tečete pod mojim imenom (Miha Ažnik), če vas to ne moti.
:shock: :shock:
Ja, škoda Tae, imaš pa res smolo, sem se pa že veselil, da bova udarila kakšno dobro debato in se lovila po progi...
Ja sem tudi že imel podobno poškodbo pred dvemi do tremi leti, vendar na mečih, ne vem pa če je bila tako huda, saj sem lahko normalno hodil, edino pri teku je bolelo kot hudič, vendar sem s kolesarjenjem v treh tednih popolnoma saniral poškodbo...
No, upam, da se boš čimpej pozdravil in začel pripravljati na novo sezono...

Lp!

p.s.: mogoče bi bilo dobro, da zadevo pogleda kakšen izkušen fizioterapevt, saj ti lahko zelo skrajša obdobje okrevanja... 8)
Ojoj, ojoj! Ja, tudi največjim mojstrom se zgodi...

Meni je pred leti med sparingom na podoben način "zbežalo" levo koleno. Krožni, merjen v glavo nasprotnika, pa sem bil samo malo preveč šlampast in je škrtnilo (seveda nisem noben mojster). Terapija - 30 dni počitka, R.I.C.E., nato pa postopno razgibavanje in obremenjevanje noge. Tekel sem lahko šele čez tri mesece...

Upam, da pri tebi ne bo trajalo tako dolgo in da boš vsaj do Sežane že spet nared za nove tekaške podvige. Držim pesti.
Tae, upam, da boš čim prej okreval in spet začel teči.

Za letos je bilo rekordov očitno dovolj, verjamem pa, da te prihodnje leto čakajo novi.
Zagotovo pa ni prijetno, da si zdaj na tak način prisiljen počivati.
Drži se!
Tae, bi bilo dobro da spremeniš naslov teme, saj nobeden ne piše o teku v Palmanovi, ampak o tvoji poškodbi in željah za čimprejšnje okrevanje. :D

Ajde drži se in pozdravi se čimprej, da se spet srečamo na kakšnem teku. :D
tae napisal/-a:Moje mesto je še prosto.

Denar boš dobil nazaj, zaenkrat je bus še vedno (pre)zaseden. :wink:

Prosim, če Bojana obveščate o morebitnih odpovedih, da bo lahko skoordiniral prevoz. V temi Palmanova je tudi napisal, da zbira samo dodatne prijave brez prevoza.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA