Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
mitjas napisal/-a:
Loni napisal/-a:Če rabiš ta roza štunfe za zraven, samo rec , jih bom vrgla v torbo...:--

Hvala Loni, ampak ne hvala. Ne pašejo roza CEPke na rdečo kiklo :rol:

A si prepričan, na italijanskih tleh paše vse k vsemu. Kaj pa, če damo zraven še eno roza kiklo št. 2, no, to lahko za naslednje leto pustimo.
 anab
Rollback napisal/-a:Drage bodoče nosilke kiklc, hvala za vsa sporočila in naročila - vas obvestim takoj, ko naročilo pošljem naprej (predvidoma drug teden) in mi javijo rok dobave in končno ceno :arrow:

Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
On bo imel s sabo (žal ne na sebi 8) ) dve kiklci (velikost 2 in 3), pa zainteresirane lahko preverite tudi velikost in kvaliteto materiala.

Lep vikend želim :wink: :D

Včeraj v Palmanovi sem dobila še eno kandidatko za kiklco. Kar hitro se je navdušila po tem, ko je je Mitjas na hitro pokazal. Torej za njo št. 1-črno, zame št.3-rumeno. Hvala
in lp, Ana
Torej, Loni, valena, mausi, še1PR,azaleja, lenči, nana, LILA in petka, hvala za naročila :D

Sedaj bom vse te baarve in cifre spravil skupaj, potem pred oddajo naročila še vsaki pošljem mejl v potrditev - da vsaka še enkrat preveri, če je vse OK, potem pa bo šlo naprej.

Še ene opomba glede velikost, ker ste se nekatere lovile:
če gledate tole tabelo, potem morate za primerjavo z vašo konfekcijsko številko gledat francoske številke, torej 0/34, 1/36, 2/38, 3/40, 4/42, 5/44 ...

Lep dan želim :D

ps. Mitja javlja, da ste ga včeraj dobro pretipale. Menda ni preveč trpel :wink: :lol:
Sem mislila, da je naročilo že zaključeno, pa še kar debatirate o tem, tako da sem napisala en ZS Rollbacku in ga prosila, če me lahko vključi zraven.

S kiklco bomo hitrejše :D .
Uporabniški avatar
 Loni
Se spodobi, da se še tu zahvalim Rollbacku za to, da se je tako lepo potrudil ugoditi ženskim muham, pa še malo mitjis, ker je špilal kurirja za nano in zame. :laola
Loni napisal/-a:Se spodobi, da se še tu zahvalim Rollbacku za to, da se je tako lepo potrudil ugoditi ženskim muham, pa še malo mitjis, ker je špilal kurirja za nano in zame. :laola

Se pridružujem zahvali Rolbacku in seveda se priporočam za pomladansko kolekcijo :laola
tudi moja kiklca je doma, krasna je, hvala Rollback...

lenči napisal/-a:
Loni napisal/-a:Se spodobi, da se še tu zahvalim Rollbacku za to, da se je tako lepo potrudil ugoditi ženskim muham, pa še malo mitjis, ker je špilal kurirja za nano in zame. :laola

Se pridružujem zahvali Rolbacku in seveda se priporočam za pomladansko kolekcijo :laola
masamune napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Še ena kiklca je srečno prispela in mi je prav :D .

Rollback hvala :clap: .

slika? :P :P

Počakaj na pomlad :D .
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA