Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Vsem hvala za lepo besedo in upam, da se bomo res videli na kakem teku. Moj drugi letošnji bo Istra u tvom srcu, zato bomo kako tam rekli in nazdravli po ultri :wink: .

Lp
Mario
Uporabniški avatar
 Classix
Moje iskreno spoštovanje in hvala, da si to izkušnjo delil z ostalimi. Za v naprej pa srečno!!!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lp,

vidim, da mojo težko življensko izkušnjo berete, ni mi žal, da jo delim z vami in hvala vam. Jaz vedno pravim KJER JE VOLJA, TAM JE MOČ. Tako se preživljam skozi življenje in ni mi žal za to, ker je pozitiva v moji duši,....Da ne bom nakladal - samo voljo je treba imeti in rezultati so tukaj.

Lp
Mario
 Alek
Mariolino, moj globok poklon. Upam in želim si, da ti volje do teka nikoli ne zmanjka.
Želim ti vse dobro, naj te sreče žar obseva.
 NeMiran
Živjo!

Svet je res poln presenečenj. Lani sva nekaj časa skupaj tekla na Ultra maratonu po Istri, pa si tekel tako dobro, da tudi slučajno ne bi uganil, kaj vse si preživel. Držim pesti tudi za letošnjo Istro.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Alek, hvala za vse dobro in tudi sam upam, da mi volje ne zmanjka :) .

Nemiran, do letošnje objave v poletu nisem veliko govoril o svoji izkušnji in borbi za življenje, je pa res, da me tek rešuje tudi v najtežjih časih. Hvala in upam, da mi tudi letos uspe preteči Istro :D .

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 AMELIE
Sem prebrala tvojo zgodbo v Poletu in me je ganila, tako kot me vedno ganejo zgodbe, kjer ljudje po tragediji usodi pokažejo zobe in se z vsemi močmi borijo za svoje življenje! Vsa čast! Pozdravi tebi in tvoji družini!!
Uporabniški avatar
 vanja
Mario, čestitam za premagano pot! In hvala, da si to delil z nami.
Upam, da bomo še kdaj skupaj tekli v Čazmo! :D
Lep pozdrav!

Vanja
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
vanja napisal/-a:Mario, čestitam za premagano pot! In hvala, da si to delil z nami.
Upam, da bomo še kdaj skupaj tekli v Čazmo! :D
Lep pozdrav!

Vanja

Hvala Vanja,

prav vesel sem, ko se spomnem tebe, MitjeG in Mirota in pretečeno Čazmo :) . Moj prvi ultramaraton, težko pretečen, toda z voljo in trudom mi je uspelo in vesel bom, da bom lahko z vami zopet delil tako nepozabno avanturo :D :D .

Se vidimo Vanja. Pozdravi Mitjo

lp :wink:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Loni napisal/-a:Se samo podpišem pod vse komentarje in se vidimo v Istri. :clap: :clap: :clap:

Hvala Loni,

se vidimo v Istri :wink: .

lp
Mario

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA