Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Letošnje poletje je bilo, tudi zaradi Trans Slovenije, zame eno lepših. Ne vem sicer, če je odziv soorganizatorjev in udeležencev poletne avanture dokaz za njihova podobna razmišljanja, toda v veliko zadovoljstvo mi je, da bo organizacijska ekipa popolnoma enaka kot pred pol leta.
Vabilu se je v enem dnevu odzvalo preko deset aktivnih udeležencev poletne Trans Slovenije ali tekačev, ki so bili s prireditvijo tesno povezani. Med njimi sta obe simpatični tekmovalki, ki sta uspešno zaključili tekmovanje in tudi nekaj tekačev, ki dolg tek jemljejo kot zabavo. In pozimi so tudi razdalje med 50 in 60 km lahko zabavne.
Iztok
Zanimiva stvar za ultraše, ampak enis smo se odloči, da gremo v večno mesto probat srečo, zato žal ta avantura odpade. No mogoč pa pade kaka etapca :wink: .
Lahk pa grem tud komu kot suport :D

Po drugi strani pa lahk gremo v Rim ogledovat lepote pa Trans SLO le pade :shock:
Tole bo še ena zanimiva zadeva lahko :clap: :laola :clap:

Pa de bi vsaj meter snega meli frišnega, pa zorane ceste :lauf: :driver: :driver: pa de bi bli vozniki obzirni do nas :oops: :oops: :oops: upam , joj mi domišlija prinese lepe zimsko obarvane idilične dneve polne lepega doživetja in srečanja z ostalimi :cmok: :juhuhu: :toast: :toast: :juhuhu: :TF) :D

Tole piše na tapravi strani :roll: :( :roll:
:hello: :hello: "Potek trase je razviden iz zemljevidov in GPS poti. Na posameznih križiščih bodo usmerjevalne puščice. Edin dovoljen način napredovanja je tek in hoja. Kontrola bo nenapovedana, tekači pa diskvalificirani, če ne bodo ves čas teka vidni na cesti. V celotni dolžini je asfaltna cesta, tekači pa morajo teči po cestno-prometnih predpisih ter ob levem robu cestišča." :hello: :hello:
ALI TO pomeni da jst ne bom mogel kartice s pošte poslat :( :( :( :--( :-(( pa kakat bo tud treba :oops: :oops: .......sam kuruze pa nav :roll: :lol: :lol: :lol:

pol sem pa še tole videl: :--( :--( :--(

Št. Ime in Priimek Spol Letnica rojstva Država Plačano
001 Sylvia Rehn Ž 1971 GER NE
002Damjan Žepič M 1971 SLO NE naš maser
003 Matej Markovič M 1976 SLO NE
004 Zdravko Čufar M 1958 SLO NE
005 Inot Klemenčič M 1968 SLO NE
006 Toni Lekše M 1960 SLO NE
007 Boris Ivanovič M 1973 SLO NE
008 Nataša Robnik Ž 1975 SLO NE
009 Miro Režonja M 1963 SLO NE
010 Monica Barchetti Ž 1968 ITA NE
011 Andrea Accorsi M 1967 ITA NE
012 Sonja Leskovar Ž 1971 SLO NE
013 Dušan Krašovec M 1967 SLO NE
014 David Kadunc M 1982 SLO NE
015 Boštjan Potočnik M 1974 SLO NE

naš poletni maser :clap: :clap: :clap: :clap: super da se je odločil iti
sam kdo nas bo pa zdej masiral :--( :--( .
Vam povem da so njegove roke zlata vredne :juhuhu: :rol: :juhuhu: vsak večer je večje čudeže delal z našimi nogami :laola brez njega bi marsikdo od nas MORAL odnehati zaradi bolečin.. :-(( :-(( :lauf: :-(( :-(( tud mene bi nebi bilo u Piranu

pa kako lepo bo videt spet prijatelje sotekače :laola

Se vidimo :oops: :) :oops: če bo vse po sreči z zdravjem :D :D :D
Jaz bi tole poskusil s kakšnim sponzorjen. Jutri začnem iskati. Malo cvenka za štartnino, kakšen Enervit, pa oblačila za vsak dan (seveda z oznakami sponzorja), glazbeno željo :D :D in podobno :D Imam ideje koga vprašat, upam pa da odgovori :wink: ne bodo taki kot jih pričakujem. :--
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA