Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Sorry Roko, ampak omenjeni teki so bili do sedaj krajši. Več potrditev, ne le moja. Če napravice pokažejo več, ni tako problematično (prehitevanja, neidealna linija), problem je, če pokaže premalo. Da vam ne bom več kvaril teme o vtisih iz Palmanove, ne bomo več tu o razdaljah drugih tekov.
Uporabniški avatar
 raf
pementos napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a: bom pa ta rezultat vseeno jemal nekako z rezervo, saj mi je Garmin nameril "le" 20,67 km, tako, da mislim, da je proga kar "precej" krajša...

Moj Garmin mi je meril 21.04km medtem kot v Ljubljani 21.29km.

meni je 405 pokazala 21,05 km na Lm pa 21,37 km.
lani mi je pa 405 pokazala v palamonvi 20,95 km.
Uporabniški avatar
 mitjas
vencelj napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Kiklca pa seveda trga :wink:

:P a ni nekdo nekaj govoril o rdeči kiklci in roza štunfih... :?:
Jaz pa firbec :mrgreen: LP

Kilkce so ostale samo v originalni embalaži (beri vrečki) :lol: tisto dan prej je blo mišljeno kot grožnja bosonogcu RollBacku :wink: moja tekaška premiera v kiklci pa kdaj drugič in kje drugje :--

V glavnem super zaključek moje tekaške sezone, superge in cunje so vsaj do 5.12. pospravljenje in jih nočem niti videt :!:
Po lanskem polomu se je letos precej bolje izšlo s formo in več kot izpolnil se je moj cilj odtečt 21ko pod 4:00/km :arrow: končni rezultat včeraj je bil 1:23:01 :rol:
Izlet itak po viteško, na makarone se nam ni dalo čakat, zato smo jo raje ucvrli v domače loge na domačo hrano in jedačo, tokrat na osmico v Vrabče - še par let, pa bomo obletali že vse :lol:
:laola vsem za nove osebne rekorde :!: pa ostalim, ki ste nastopali včeraj tudi :!:
Uporabniški avatar
 tae
mitjas napisal/-a: končni rezultat včeraj je bil 1:23:01

Mitja, tudi zate vrhunec letošnje sezone. Bravo, super ti je uspelo vse. Prav moj naslednji plan za leto 2010 je tu nekje. Že treninge za Palmanovo sem imel natempirane na 1:23:00.
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav vsem tekačem tudi z moje strani
Lep tek, razmere skoraj idealne, svoj PB iz LM sem celo za 16 sek. popravil, kljub temu da po LM nisem več dosti tekel. Letos samo še Štanjel, pol pa dosti tekmovanj do marca 2010.
Čestitke vsem, ki ste zadovoljni s svojim tekom oz. z rezultatom :clap:
Gregor, hvala za 2 slikci kjer sem tud jaz gor, me veseli da vsake toliko spoznam kakšnega forumovca, uživajte v teku se vidimo :laola

Aja pa še Garmin, ki ga večina omenjate meni je 405 nameril 21,05 km, tako da je tu nekje, za par metrov pa se ne bomo sekirali a ne, pa lep pozdrav
Uporabniški avatar
 mitjas
tae napisal/-a:
mitjas napisal/-a: končni rezultat včeraj je bil 1:23:01

Mitja, tudi zate vrhunec letošnje sezone. Bravo, super ti je uspelo vse. Prav moj naslednji plan za leto 2010 je tu nekje. Že treninge za Palmanovo sem imel natempirane na 1:23:00.

Res je Miha, tole je res bil vrhunec letošnje sezone, hvala za čestitke :!:
Želja polovička v tempu pod 4:00/km se je izpolnila, bo treba nove cilje poiskat :wink:
Uporabniški avatar
 zigzag
Tomaž 77 napisal/-a:Slike:

http://www.giofoto.it/

LP Tomaž

Ej, hvala za link. Če je bila že tekma zame totalen dizaster, sem pa vsaj s fotkami zelo zadovoljen... :D
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
zigzag napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:Slike:

http://www.giofoto.it/

LP Tomaž

Ej, hvala za link. Če je bila že tekma zame totalen dizaster, sem pa vsaj s fotkami zelo zadovoljen... :D

Malenkost, lahko te pa "razveselim" tut z linkom za tiskanje diplome, najbrž jo ne boš obesil na steno? :)

http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... le2009.asp

Ali si lahko sprintate diplomo?
Meni ne dela.

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 zigzag
Uffff, don't push it, man... :FO: :-- :lol:

Drgač pa meni dela normalno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5