Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

happy
No, da še jaz napišem nekaj zraven:)
Me veseli, da so vam bli piškoti všeč. Če so pripomogli h kakšnim hitrim nogam, pa še tolk bolš. Se bo Happy morala preimenovat v piškotek.
Jaz sem se imela v nedeljo enkratno! Že sam maraton je bil fajn, družba pa daleč nad pričakovanji! Super ste!
V glavnem, po LM sem malo pretiravala, že drugi dan sem ornk tekla, na en hrib, in telo je protestiralo. Ahilova tetiva me je začela konkretno bolet, tako da sem morala naslednje dni tečt ko stara mama, pa še to sem morala prej nehat. Bolelo je tudi, ko nisem tekla. (saj vem, sama sem si zakuhala tole stvar). No, potem pa sem zadnji teden res imela »strogo« konzervativno terapijo – počitek, raztezanje, led, aspirini, voltaren,… Res nisem želela spustit Palmanove. Sem si rekla, glavno da pretečem maraton,ne glede na čas,samo da me ne bojo potem kakšni dobrosrčni domačini na cilj vozili. In sem si rekla, če ga uspem prelaufat, potem se od zdaj naprej stvari (teka) lotevam bolj z glavo.
Tek sem začela bolj počasi, in sem si rekla, da če bo šlo do polovice ali 2/3proge uredu, bom potem bolj pospešila. Prvih 10 km je bilo mimo, in nič od nič. Kita, kot da je ni. Sledil je 15.km, pa tako naprej in še vedno nič… Res je, da sem tudi malo drugače tekla, oz. postavljala noge, ampak vseeno… Torej sem pač tekla, kot je šlo. No, na koncu, ko sem dobila še neto rezultat, pa ugotovim, da sem za 4 minute izboljšala čas iz LJ! Adijo pamet! Super! Še en plus za tale dan)) Ker pa obljuba dela dolg, me čaka sedaj en ornk počitek, potem pa naprej, pa po pameti;)
To je to, kar se tiče teka. Nad ekipo pa sem bila tudi navdušena, spoznala sem cel kup novih ljudi, s takšnimi in drugačnimi interesi, večinoma kar podobnimi mojim Skratka, da ne pleteničim naprej – prima dan!!!

No, da pa ne bojo sami plusi, … edino, kar sem pa res pogrešala, je bilo več navijačev in »vzdušja« ob progi.

Lepo se mejte!
Uporabniški avatar
 raf
Špelca, imam eno vprašanje zate.
si danes kaj zmatrana( noge), ker sem te včeraj, kot zajček vlekel vse tiste km proti tvojem PB?
 spela*
raf napisal/-a:Špelca, imam eno vprašanje zate.
si danes kaj zmatrana( noge), ker sem te včeraj, kot zajček vlekel vse tiste km proti tvojem PB?

Čeprav se ne spomnim, da bi me vlekel ali celo nesel, ampak sem morala teči sama, :mrgreen: :--
nimam skoraj nič bolečin v mišicah. :wink:

(Pa, raf, to je bilo že predvčerajšnjim, ne včeraj ... danes imam že en kratek regeneracijski tek za sabo. 8) )
Uporabniški avatar
 raf
me veseli in sedaj ,ko sem dokazal ,da znam biti priden in poslušen zajček dajem svoje usluge na razpolago tudi drugim zajklam, če želijo popraviti svoj PB. :mrgreen:
 mp3
evo, tu še nekaj besed o moji prvi in zanesljivo ne zadnji 21-ki.

ideja, da pretečem 21-ko v Palmanovi je padla po LM, ko sem odtekla rekreativni tek.
pričela sem več in večkrat teči, tudi nekaj daljših razdalj je bilo vmes, z nasveti, kako naj se lotim tekov mi je pomagal tudi "že izkušen tekač".

in prišel je dan, občutki so bili mešani: ali mi bo uspelo, sem dovolj natrenirala, sem dovolj močna. in sem si rekla: seveda boš zmogla.
štartala bolj zadaj, tekačev veliko, vreme skoraj idealno, sedaj se zavedam, da sem tek začela prepočasi, na okrepčevalnici pri 15 km prvič spila požirek ali dva vode, ko sem upočasnila korak, mi je koleno klecnilo, in sem si rekla, zdej pa samo do konca, brez ustavljanja, kajti, če bi se ustavila, najverjetneje ne bi prišla do konca. tempo celotnega teka je bil počasen.

ne smem pa pozabiti omeniti, da mi brez mojega Primoža (Radolce) ne bi uspelo, bil je moj zajček (ušesa in rep je pozabil doma), vzpodbujal me je, me bodril, me kregal, mi podajal vodo, bil z menoj od začetka do konca in skupaj sva dosegla moj čas. ta je sicer bil kakršen je bil, za prvo 21-ko zadovoljiv, verjamem, da bo naslednji boljši.

v cilj sem prispela zadovoljna, nasmejana, in vem, da bom naslednjič še boljša, hitrejša in še bolj ponosna nase.
Uporabniški avatar
 BoF
Palmanova z bojanom in ostalo druščino je bila kot vedno: Marvelous!

p.s. A ste mal padli v manično kolektivno depresijo s telimi PB-ji?

Mimogrede: a lahk kdo predlaga v januarju ali februarju kakšno 21 v bližini za kakšno kolektivno TF popotovanje? Organizacijo pa prevzamem jaz.
Nazadnje spremenil BoF, dne 24 Nov 2009, 22:38, skupaj popravljeno 2 krat.
 alexoo
Bila je res zelo lepa in težka tekma v idealnih pogojih.
Sem zelo zadovoljen, da se mi je uspelo spustiti pod 1:20 in popraviti svoj PB iz LM za 39 sekund na 1:19:51. Letos sem bil že nekajkrat blizu, v nedeljo pa mi je končno uspelo prebiti mejo....
V veliko pomoč mi je bila tudi manjša skupina z zajcem za 1:20, ki mi je dohitela na 17 km.
Kljub manjši krizi sem se prijel skupine in uspel zdržati do cilja.
Res lep zaključek in vrhunec sezone....gremo naprej.....

:D Čestitke vsem in uživajte v teku.....lp :D
Uporabniški avatar
 tae
BoF napisal/-a:Mimogrede: a lahk kdo predlaga v januarju ali februarju kakšno 21 v bližini za kakšno kolektivno TF popotovanje? Organizacijo pa prevzamem jaz.

Evo BoF - Medea v januarju, podobna zadeva, kot Palmanova. Za več info se poveži z našim Lonelyjem. Drugače pa je že odprta tema na forumu.
Uporabniški avatar
 lonely
tae napisal/-a:
BoF napisal/-a:Mimogrede: a lahk kdo predlaga v januarju ali februarju kakšno 21 v bližini za kakšno kolektivno TF popotovanje? Organizacijo pa prevzamem jaz.

Evo BoF - Medea v januarju, podobna zadeva, kot Palmanova. Za več info se poveži z našim Lonelyjem. Drugače pa je že odprta tema na forumu.

Tudi -bojanm- je že prijavljen za Medeo...torej nekaj naklepa.
Priporočil sem mu ...da vas zbere za organiziran avtobusni prevoz...je bližje od Palmanove.
 nana

Verona, 21.2.2010 - maraton in polmaraton. Na 17 km se odločiš ali imaš dovolj ali se greš maraton. Lani nas je bilo kar nekaj :D
Uporabniški avatar
 Loni
nana, samo v Medeo greva, a ne? In to letos po uradni progi, brez raziskovanja ruralnega podeželja in taksi servisov v obliki črnih makin. Čeprav, če se kdo javi :wink:
 nana
Loni napisal/-a:nana, samo v Medeo greva, a ne? In to letos po uradni progi, brez raziskovanja ruralnega podeželja in taksi servisov v obliki črnih makin. Čeprav, če se kdo javi :wink:

Bi znal bit :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA