Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zigzag
Za menoj je prva tekaška sezona po doooolgi pavzi. Zdaj, ko se je prah po zadnji tekmi malo polegel, delam analize in že snujem načrte za novo sezono. :hack:

Kot ponavadi so cilji visoki, a ne neuresničljivi. Novosti v mojem programu je kar nekaj. Veliko več bom tekmoval, počasi se selim k daljšim tekaškim razdaljam in hkrati vračam k svoji prvi ljubezni - triatlonu, tokrat na srednji in dolgi razdalji.

Program tekem pa bo v grobem izgledal nekako takole (končno podobo bom oblikoval sproti):

17.01. 2010 Medea, 30 km
21.02. 2010 Verona, 42,2 km
21.03. 2010 Sežana, 21,1 km
18.04. 2010 Dunaj, 42,2 km
15.05. 2010 Radenci, 21,1 km
30.05. 2010 St.Pölten, Ironman 70.3 (1,9 - 90 - 21,1)
24.06. 2010 Celje, 21,1 km
01.08. 2010 Regensburg, Ironman (3,8 - 180 - 42,2)
15.08. 2010 Kranjska Gora, 10 km
??.08. 2010 Domžale, 10 km
26.09. 2010 Berlin, 42,2 km
24.10. 2010 Ljubljana, 21,1 km
28.11. 2010 Firence, 42,2 km (??)

Na tekmah v odebeljenem tisku bom tekmoval na rezultat, ostale so bolj za trening...To je to. Ogromno je seveda odvisno od zdravja in financ, a močno verjamem v reklo: Kjer je volja, se vedno najde tudi pot... :D

Zelo bom vesel, če ima kdo podobne cilje in se mi pridruži...
Nazadnje spremenil zigzag, dne 27 Nov 2009, 09:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
Lep koledarček...želim ti da bi se ti uresničil...brez poškodb...v dobri družbi.

Pred tvojim prvim maratonom,v Veroni,te bom dodatno spodbujal.
Sicer pa oba veva... da bo na tem koledarju še pa še prireditev...kajti TF ima "svojo moč".

Želim ti vso srečo...posebej na "ta hudih" preizkušnjah.
Uporabniški avatar
 zigzag
lonely napisal/-a:Sicer pa oba veva... da bo na tem koledarju še pa še prireditev...kajti TF ima "svojo moč".

:lol: Prav imaš. Hvala za vzpodbudne besede. Za Verono se pa priporočam... V čast mi bo :cast:
Uporabniški avatar
 zigzag
vencelj napisal/-a:Smeli plani! Naj ti gre vse po načrtih ter brez poškodb!
Že sedaj ti želim uspešno prihajajoče leto!

LP, vencelj

Hvala, Vencelj. Plani so res smeli, a saj veš kaj pravijo: Audaces fortuna adiuvat :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Še en, ki je po hitrem postopku odplaval v dolge vode.

Drugače pa zigzag, dober plan tekem. Podobno sistematski, kot npr. moji treningi. Je pa zanimivo, da sam pa še nikoli nisem planiral tekem za celo leto naprej. Morda bi moral in bi se že v naprej točno za določeno pripravljal. Pri tekmah sem podoben, kot Vencelj, sproti vidim kaj mi paše in je. Na marsikaterem polmaratončku iz tvojega seznama se bova verjetno srečala.

Good luck.
Uporabniški avatar
 Loni
Saj bom rajši tiho, imam namen svetiti na večini (ajde, pustimo tiste ironman zadevščine, plavam še zmeraj samo po suhem), z eno veliko razliko, razdalje ne bodo pri meni tako dolge in še z eno večjo razliko, na čas ne bom šla nikoli, vsaj ne namerno :wink: Dunaj me verjetno ne bo videl, Firence pa še manj.
Uporabniški avatar
 zigzag
ZdravkoC napisal/-a:Lepi plani, le Sladkih6 pogrešam :wink:
Kar pet maratonov
:juhuhu: :clap: :juhuhu: :clap: :juhuhu: :clap: :juhuhu: :clap: :juhuhu: :clap:

Hehehe, priznam, tu sem bil v veliki dilemi. Morda celo zamenjam Firence za Sladki Vrh, kdo ve. Pridem zagotovo. Če ne drugače, pa v vlogi fotografa in na sladkanje, ki ga letos nisem izkoristil... :mrgreen:

Sicer pa je pet ena taka lepa številka. Ko je mašina enkrat v pogonu, po moje tudi to ni problem :wink: Bo pa eden izmed teh še posebej zanimiv. Tisti v Nemčiji, po enih šestih urah garanja. Tam se bo zares videlo iz kakšnega testa sem. Jaz pravim, da iz Železnega :lol:
Uporabniški avatar
 zigzag
nana napisal/-a:
zigzag napisal/-a:??.08. 2010 Kranjska Gora, 10 km

Ta je vedno 15.8. :D Razen, če odpade :(

Uuu, vidiš, tega pa nisem vedel. Hvala za tole informacijo :clap:
Uporabniški avatar
 zigzag
tae napisal/-a:Še en, ki je po hitrem postopku odplaval v dolge vode.

To je bila že od vsega začetka moja želja. Nisem si sicer mislil, da bom to naredil že po prvi sezoni. Ugotovil pa sem, da na daljših razdaljah bolje funkcioniram, čeprav nisem glih nek "vzdržljivec". Bolj gre za psiho. Meni je šport predvsem terapija in dlje ko traja užitek, lepše je. Podobno kot... no, saj veste, kaj imam v mislih :wink:
Uporabniški avatar
 stena
Želim ti veliko sreče pri izpopolnjevanju plana. Mi lahko kaj več poveš o Ironu v Regensburgu? Se zdi kar primerna zadeva tudi zame (za dos je še prezgodaj, pa iščem nove poti za drugo leto :D ). Kako je s prijavo, kdo organizira ipd. Je del koledarja tako da mislim, da nisem preveč iz teme :D

LP
Uporabniški avatar
 zigzag
Ironman Regensburg je del uradne serije Ironman in bo leta 2010 na sporedu prvič. (Sam sem sprva nameraval nastopiti v Zürichu, teden dni prej, ker je dirka ravno na moj 35.rojstni dan, a so mi jo razprodali :( , potem pa sem na koledarju zagledal Regensburg in se "zaljubil na prvi klik"...) Več informacij najdeš tu:

http://ironman.com/events/ironman/ironman-regensburg

Iz opisa in fotografij gre slutiti, da bo proga lepa in zahtevna za umret... (Pa imam spet nekaj, za kar je vredno živeti :lol: )

In še nekaj. Če te stvar resnično zanima, ne odlašaj s prijavo. Sprejmejo le 2.000 "norcev", trenutno pa nas je prijavljenih že 1.638 :wink:
Uporabniški avatar
 stena
Sem se malo pozabaval in poklikal na strani. Me zanima sigurno, vendar moram najti še kakšno dušo s strani naših podjetij, ki jo to prav tako zanima in mi bo to lahko omogočila, ker sam trenutno toliko ne morem zbrati. Verjetno eden zadnjih še ne razprodanih ironov v naši bližini in zato še ena zadnjih možnosti.

Mogoče se pa najde dobra vila in bom že drugo leto tam, potem pa lahko skupaj udariva kakšen trening :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA