Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Za jezik ne skrbi, potrebujes le dobre noge! Sicer pa pridem tudi jaz, ker mi je 30-km trening pisan na kozo. Dva tedna kasneje imam namrec pri Rimu finale italijanskega Zimskega pokala v hitri hoji na 35 Km. Seveda bom v Medeji progo opravil v hoji, imeli pa boste zato prevajalca (pa se zastojn!) Dober trening vsem TF-jevcem!
ROSI64 napisal/-a:Če bo podobna organizacija kot za Palmanovo, bi šel tudi jaz, :D drugače je pa moja logistika bolj slaba, da bi si sam organiziral, pa še jezika razen slovenščine ne znam. :(

Rosi, me veseli, da nisem edina :--
bernarda napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Če bo podobna organizacija kot za Palmanovo, bi šel tudi jaz, :D drugače je pa moja logistika bolj slaba, da bi si sam organiziral, pa še jezika razen slovenščine ne znam. :(

Super da greš, bom imel zajčico. :wink:
lonely napisal/-a:SLO-Informacije 0039/0481-390619...ali 320-4014070

Na tej številki nisem dobil nobenih uporabnih podatkov,delamo naprej.
Tisti,ki boste šli z avtobusom pošljite podatke meni po ZS-ju:
ime,priimek,leto rojstva in čisto nič drugega,kar se podatkov tiče,
glede plačila prijavnine še sporočim,verjetno bomo plačali vse skupaj.
ROSI64 napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Dolžna sem 2 minuti :mrgreen:
ROSI64 napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Jaz grem tudi za zajčico :laola
Uporabniški avatar
 BoF
100% zraven! Bom pri naši firmi www.proteini.si uredil kakšno :drink malenkost za sodelujoče na tem januarskem tekanju v Italiji! Mimogrede, ne bo šlo za spojine na bazi prekuhanih tepk, jabolk ali sliv termveč za tekaške substance, ki odženejo hlad iz nog.
Uporabniški avatar
 BoF
Mimogrede... Če gremo proti Medei okoli Trsta, potem gremo na Sežano in bi se potemtakem sam pomujal in našel kakšno špelunko, kjer bi nam postregli za analizo s kakšno košto, ki se ji reče domača in bi prav prijetno napolnila naše organe v peristaltičnem traktu... Kaj menite, gremo a'la Palmanova zorganizirat še tole Medeo? Jaz sem za...
Uporabniški avatar
 BoF
pajo napisal/-a:Kdaj je zadnji rok za prijavo?

Ako ima boga, onda če to naš šef bojanm (pојава која је розната у дијелу наше нације, а највише код гастарбајтера који се са сјетом сјете своје родне груде...) u nekolicini vremena uz naše strpljenje saznati za čas posla...

Буразеру, дедер ми додај ону шљиву под заставом и појачај ми Бају, жив ти ја... :drink
pajo napisal/-a:Kdaj je zadnji rok za prijavo?

Če te zanima za prijavo za tek? Do pred štartom, cenejša prijava je do 14.01., plačilo na kraju. 21.1 km 10/15 evrov, 30 km 15/20 evrov

Tudi najštevilčnejši klub/društvo :TF) je nagrajen. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA