področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 teka-teka
Cena v Hervisu je slabih 400 €. Če kupimo 3 in nam enega "podarijo", bi prišlo na osebo 280 €.
Iz prve roke pa vem (sotekač, lastnik 310 je šel čez GARMIN FORERUNNER 405 , GARMIN FORERUNNER 305 in pristal na 310. Pri prvem ga je motil okvir, pri teku v gozdu netočnost meritve, pri drugem vodonetesnost in baterija(omenjena zamenjava), s 310 pa je že slabe pol leta zelo zadovoljen) da se produkti izboljšujejo.
 uros21
Joc61 napisal/-a:405 - LJ?

Pozdravljen.

kandidata za 405:
uros21
Joc61

čakamo še tretjega kandidata.

nakup v lj. jaz lahko grem iskat dopoldan ob 9ih, ker imajo na viču sam enepar ur.
al pa skup popoldan, al pa po dogovoru...

moj kontakt: uros21@gmail.com al pa vaša telefonska pod zasebno.

joc61, pod zasebno sem ti dal svoj gsm, da se zmenimo...

lp uros

UPDATE (13:09): "uros21" in "markolaik" sta dva potrjena in dogovorjena.
Plan je skupna nabava jutri dopoldan v Hervisu nekje v Lj. prvi kandidat za 405 iz Lj v naši trojki je dobrodošel. igram na poštenje in skupno zadovoljstvo.
Nazadnje spremenil uros21, dne 25 Nov 2009, 13:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 teka-teka
:clap: se lahko zmenimo, če bi bil še 1 kandidat pa toliko bolje. Na ZS imaš mojo številko.
Ostali pa ne cincat, 310 je npr. na Viču le nekaj in bo jutri treba v akcijo.
 janzi
uros21 napisal/-a:
marko-laik napisal/-a:Garmin 405 v hervisu stane 349€. To pomeni, da bi na enega morala stati 233€.
:laola

na viču je napisana cena 299 eur. torej bi moral biti, če se povežemo 200 eur na glavo.

http://www.hervis.si/hervis_si/cfm/inde ... id=4040751

Čakamo 3-člana za 405
uros21@gmail.com

299 eur je akcija, 349 eur pa polna cena. Vprašanje če bodo dali akcijo na akcijo? Trgovci pač! Za vsak slučaj preberi drobni tisk v letaku.
 Bacek
janzi napisal/-a:299 eur je akcija, 349 eur pa polna cena. Vprašanje če bodo dali akcijo na akcijo? Trgovci pač! Za vsak slučaj preberi drobni tisk v letaku.

Preverila in velja akcijska cena. :D

Drugače pa, išemo še enega kandidata za FR 305 - Bacek in janzi sva že domenjena, iščeva tretjega. FRje bi pa prevzela v Kranju, dostava je pa tudi v LJ ali Medvode. :P
Torej, je še kje tretji kandidat?
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ker kolega kupuje Garmin 310, prodaja Garmin Forerunner 405 HR. Ima ga slabo leto dni (garancija še vedno velja), nikoli ni uporabljal senzorja srčnega utripa. Ura je brez prask, malo rabljena, saj je kolega imel poškodbo. Osnovni razlog prodaje je barometer, ki ga 405 nima in možnost potapljanja z 310.
Cena je 150 evrov zaradi same akcije.
Kontakti na ZS.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA