prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Moram mal temo dvignt! :wink:

No tole soboto začnemo, zaenkrat vse po planu (kar se zdravja tiče), vreme BO :wink: tko da kr pridn trenirat.
Sam osebno jo bom verjetno potegnu naprej na Velko :?: Kjer je volja tam je pot :lol:

LP Bojan
zdaj pa še štajercu pojasnite kje za vraga je ta sv.primož in od kod je štart!!!! pišete o ligi kot da je vsem splošno znano kje bo potekala liga in po kateri poti. malo več truda ali pa kakšno sliko bo treba nalepiti.
vse vzemite kot dobronamerno kritiko. pred kratkim sem v kamniku in zadeva mi je zanimiva pa bi rad vedel kaj več.
MihaPR napisal/-a:http://tinyurl.com/yj4vpvd

Včasih mi je pa res žal, da nisem bolje podkovana v računalništvu. Tale povezava me je prav navdušila :lol: :lol: (jebilotakotežkopress?)
Evo, prebili smo led.Prva zimska liga oz prvi tek, pohod na prvi zimski ligi uspel.Malo je dež pokvaril, da se nas ni zbralo več, toda za prvič in 12 tekmovalcev se mi zdi odlično.Pogrešal sem kar nekaj tekačev, Darja,Andrej,Olson,Rus..........Štirje smo jo ucvrli še na veliko planino,kjer je bilo vreme prečudovito,nekje do pasjih pečin dež, dalje sneg, odlično.Še ena fotka:
Slika
Tko kakor je rekel cvalenti LED je prebit, štartal smo, eni mal hitrej drugi bl počas, važn da mal migamo, da namo čist zarustal.
Tud jaz sem pogrešou sosede ( a ne?), pa še kerga, ampak mislm da se nam bojo prklučl slej ko prej al pa mal bl pol :?: :shock:
Sem eden tistih ki je potegnu še na Velko (mal bl počas potegnu) in ni mi žou, prava zimska pravljica :wink:
Naslednjič se pa kej oglaste, bomo kakšno rekl na Velko planino res dolga je pot.... bomo imel cajt mal predebatirat :?:

LP Bojan
Miha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Drugač, pa čist preveč komplicirate.Prideš ob 9 zjutrej, morda 5 minut prej, se poslikamo in gremo,eni tečejo eni pa hodijo.Pri cerkvici je kanal za odtok vode, no ko prečiš tega je cilj, če nimaš ure, da bi se štopal, napiši od oka samo, da ne bo pod 16, ker potem bo pa že Zarnik kej uletu : )))) :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA