Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz se bom prijavil kar danes. Ziher je ziher :wink: Sem pa kandidat za prevoz s teboj od Sežane dalje...
zigzag napisal/-a:Jaz se bom prijavil kar danes. Ziher je ziher :wink: Sem pa kandidat za prevoz s teboj od Sežane dalje...

OK...torej smo že "polni"....zigzag-RoKo-LILA-jaz...vsi na 42km.
Tako, tudi jaz sem se uspešno prijavila za 21ko v Veroni....a obstaja še kak kandidat za skupen izlet- odhod - druženje? Zaenkrat še nikogar iz foruma ne poznam, bi se pa z veseljem spoznala :D sem iz LJ!
Če se mi je uspelo prijaviti za prevoz, uspešno izvedena tudi prijava za tek. 42,2 km

Treviso lahko še počaka je ista cena do februarja, Lonely mi je dal v razmislek še dve zadevi, od katerih bo ena verjetno prišla v poštev. :D :D
lonely napisal/-a:
zigzag napisal/-a:Jaz se bom prijavil kar danes. Ziher je ziher :wink: Sem pa kandidat za prevoz s teboj od Sežane dalje...

No, novica dneva je, da sem čisto na sveže zaljubljen :oops: In lahko se zgodi, da bom svoje mesto sprostil. Moja nova simpatija je namreč navdušena nad idejo romantičnega vikenda v Veroni... :D

Zaenkrat naj ostane tako kot je, bom pa svojo dokončno odločitev pravočasno sporočil v tej temi.
zigzag napisal/-a:
lonely napisal/-a:

No, novica dneva je, da sem čisto na sveže zaljubljen :oops: In lahko se zgodi, da bom svoje mesto sprostil. Moja nova simpatija je namreč navdušena nad idejo romantičnega vikenda v Veroni... :D

Zaenkrat naj ostane tako kot je, bom pa svojo dokončno odločitev pravočasno sporočil v tej temi.

No, pa SREČNO.
Ta Verona ima pa res čarobni učinek na ženski del našega planeta. Tudi moja Erika je vsa navdušena, da bo videla to mesto in seveda znameniti balkon, kjer sta se dva zaljubljenca izpovedovala ljubezen.....
spela* napisal/-a:Samo ne pozabiti, da gre le za osebi iz drame ... čeprav je balkon res balkon, ne le rekvizit na odru. :D

(Upam, da vam nisem pokvarila romantike ... )

Meni ne, ker izgleda, da ne bom šla... :(
matr tile špagetarji pa znajo zakomplicirat zadevo. vse sem naredil celo prišel do plačila s kartico in potem ugotovim, da imajo smao za viso in mastekard.....
jaz pa imam vse druge samo teh dveh ne......... :bum:
sem hotel potem plačati prek banke in še dobro, da nisem, ker bi me Lb užgala za 6,5 evra provizije pri 22,3 evra plačilu. če to ni rop potem res ne vem kaj je..... :FO:
sprašujem kakega sotrpina, da mi odstopi svojo kartico(no ne rabim kartice bom jaz spročil osebi podatke in svoj user, da bo on v mojem imenu opravil transakcijo) da to zadevo plačam, in mu v živo dam denar in seveda še eno pivo častim. oziroma mi pove svoj trr in mu nakažem, da bo zadeva čimprej poravnan.
Na banki (NLB) sem za nakazilo v tujino(25,00 evrov) plačal le 1,80 evra provizije.

Potem pa po faxu poslal potrdilo o plačilu, zdravniško spričevalo (lake Garda marathon) in prijavo.
raf napisal/-a:matr tile špagetarji pa znajo zakomplicirat zadevo. vse sem naredil celo prišel do plačila s kartico in potem ugotovim, da imajo smao za viso in mastekard.....
jaz pa imam vse druge samo teh dveh ne......... :bum:
sem hotel potem plačati prek banke in še dobro, da nisem, ker bi me Lb užgala za 6,5 evra provizije pri 22,3 evra plačilu. če to ni rop potem res ne vem kaj je..... :FO:
sprašujem kakega sotrpina, da mi odstopi svojo kartico(no ne rabim kartice bom jaz spročil osebi podatke in svoj user, da bo on v mojem imenu opravil transakcijo) da to zadevo plačam, in mu v živo dam denar in seveda še eno pivo častim. oziroma mi pove svoj trr in mu nakažem, da bo zadeva čimprej poravnan.

Raf, Raf... :wink:
Najprej mi ni jasno, kako si dobil znesek 22,3 € za Verono.
Npr. za maraton je bilo do 30. novembra 25€.

Tudi če plačaš on-line preko Active.com ti zaračunajo provizijo.
Včasih je bila ta provizija 10% zneska, danes pa je tako: za 25€ je 2,63€, za 30€ je 2,95€ itd.

Odkar imamo evro, so se nakazila preko bank v države EU pocenila.
Npr. pri NKBM bi znašala provizija 2,24€ do zneska 50.000 €.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA