quote="Lučko"]
da sem že v uvodu tekme spravil srce blizu mojega max. utripa.
Tek sem začel dokaj zmerno do trenutka, ko se mi na 2 km priklopi neka »teta« iz HR, ki me takoj ogovori: a ti si iz Tekaškega foruma? Super, ajdemo zajedno! Skozi kratek pogovor izvem, da je amaterka-rekreativka, stara 41 let, da ne teče veliko…uffffff kva mi je ta ženska vse naložila, a na podelitvi pokalov izvem, da je zelo dobra tekačica, pa kaj to, bila je zmagovalka v kategoriji 40-50 let! No s to teto sva tekla približno do 10-11 km zame v kar hudem tempu, potem pa je mene začelo zmanjkovati, saj sem nevede tekel že na 100% pulza. Ko upočasnim tempo in ne morem slediti moji teti, se ona obrne in zavpije: ajde mali, ajde!!! Ves rdeč od sramu pogledam, če je na cesti kakšna luknja, grmovje…o kako bi se rad skril, izginil iz tega planeta. Pa dobro, zašto baš ja? No moja teto sem v nadaljevanju videl samo še v hrbet,

[/quote]
Malo si fulal "teta" je godinu dana starija od tebe i ne treba te zbog toga biti sram. Nisi ti prvi koji je "popušio". Važno da si se hrabro borio i preživio
Lučko napisal/-a:jaz pa sem se spopadal z najdaljšimi 10 km. Ravna cesta, visok pulz in sonce so me povsem izčrpali, na 19 km pa je (skoraj) odpovedala še glava. Misel na odstop je bila čedalje večja, noge (pre)težke, roke so popustile, gibanja ni bilo več. Zadnje 2 km sem se dobesedno boril sam s sabo, ter se nekako »priplazil« do 21 km, nato pa še tistih dolllllllgih 98 m v cilj. 
E, to ti je tak dok se družiš sa starijim "tetama", a misliš da su mlađe"

A si videl kak si je poslije lijepo zapušila
Lučko napisal/-a:Sama proga je bila ravninska, v začetku speljana po mestu in brez prometa, v nadaljevanju pa je proga peljala po »hudi« ravni cesti izven mesta, kjer smo (tam nekje v daljavi) naredili obrat in se podali nazaj v mesto, kjer pa nas je že čakal gost promet poln avtomobilov, ki so po cesti in križiščih švigali mimo nas. Sam sem imel isti problem z avtobusom kot Matjaž, kasneje sem raje tekel po pločniku.
Na kojim je to km bio pojačani promet
Lučko napisal/-a:
Ostali pa smo imeli še eno sanjajoče se upanje na nagrado in to je na žreb številk: od forumcev ni bil nihče izžreban!!! Kruno kva je zdej to, kva se to prav?

Ja sam samo dodavao nagrade, a ruke direktora utrke nije bila sretna za vas.
A da li ste predali brojeve za tombolu