Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Vidim, da eni pridno migate :clap: .

Jaz še vedno počivam in se pridno spreminjam v tečnobo :twisted: , pa še 2 kg sem se zredila. Bo treba zmanjšat vnos kalorij, ker pri hišnih opravilih jih pa res ne rabim tolk kot pri teku.
Res nisem navajena bit pri miru.

Upam, da kmalu dobim zeleno luč za miganje, čeprav me koleno popolnoma nič ne uboga in se oglaša pri vsakem že manjšem naporu :( .

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Trije smo danes štartali proti čistilni :clap: . Moj in Mojca sta po 2 km odhitela naprej, jaz pa sem po 5km obrnila. Je prav prijalo tako na izi z užitkom malo pretegnit nogice. Je šlo vse hitreje :oops: , pa vendar čisti užitek. Bo treba še večkrat ponovit takole skupno tekanje, je prav prijetno malo pokramljati :clap: .
V nedeljo pa spet odtečemo en klasični krog :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
Vidim, da eni pridno tekate :clap: . Jaz nisem tekla že od Sladkega vrha. Sem spočita in porejena :? . Koleno zgleda, da je o.k. Jutri pa grem zelooooo počasi do visečega mosta in nazaj. Me prav zanima, če še znam. :wink:
Potem bo treba pa počasi stopnjevati in se pripraviti do februarja, ko me čaka nov izziv :D .

Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a: Me prav zanima, če še znam. :wink:

Točno to se jaz sprašujem, kadar ne tečem... In ne tečem že od Palmanove ker sem zbolela :( in sem na antibiotikih :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji, seveda še znata teči :laola . In hitro bosta spet noter, samo štartati je potrebno. Sem mislila tudi jaz po gripi, da ne znam, pa nisem pozabila :-- .

Jutri prideva midva na en krog. Štart ob 10.00. Čisto na izi seveda - z moje strani :oops: . Sedaj me sobotno čofotanje po bazenu kar prijetno utrudi in za kakšne hude podvige sem prelena :lol: . Itak imam decembra malo aktivnega odmora :D . Teki do 10km lepo v polžjem tempu. No, mogoče bo Barbara izjema :wink: .

Uživajte in se vidimo
Uporabniški avatar
 natasa
:D :D :D :D Za mano 54 minut zeloo lahkotnega teka in z veseljem lahko povem, da brez bolečin v kolenu. MP3 je tokrat zelo pomagal, da sem misli preusmerila stran od kolena.

Dani ( SPIRIDON) hvala, hvala, hvala......, a sem že rekla hvala :wink: . Karkoli si počel je kombinacija vsega pomagala.

Pa pridno tekajte :wink: !
Nazadnje spremenil natasa, dne 02 Dec 2009, 07:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 spiridon
super Nataša :D ,me veseli,da je ok in spet laufaš.zdaj samo povej urnik,da se priključimo,ker tud jaz imam že dosti počitka in razvajanja po gripi,čas je za nove kilometre :wink:
se vidimo za Savinjo :clap: lep dan in dober tek...!
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a: zdaj samo povej urnik,da se priključimo,ker tud jaz imam že dosti počitka in razvajanja po gripi,čas je za nove kilometre :wink:
se vidimo za Savinjo :clap: lep dan in dober tek...!

Se javim za družbo takoj, ko bom brez strahu tekla tvoj tempo. Saj veš s tabo ne morem teč kot polž :?

Pa prijeten tek vam želim.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Se javim za družbo takoj, ko bom brez strahu tekla tvoj tempo. Saj veš s tabo ne morem teč kot polž :?
Pa prijeten tek vam želim.

Ha, ha, potem sem kakšne 14 dni lahko potencialno jaz družba :-- predno pobegneš :clap:
Uporabniški avatar
 spiridon
hvala vseeno ker me tako ceniš Nataša :clap: :clap: ,ko le šlo tako hitro.bom videl danes kako je,ko bom šel s svojimi fuzbalerji na tek,če lahko grem z njimi,pol se pridružim tekačem :wink: .se vidimo,pridno trenirajte :D
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči, z veseljem VEDNO !!!

Spiridon, le pokaži svojim fuzbalerjem kaj se pravi laufat :wink: .

Se pišemo, rišemo in beremo ! :D

TatoSlo
evo, ratu Celjan in včeraj odteku drugi krog po mestu. Po 16km zgubljanju sem končno najdu en 12km krog. Komi čakam pomlad da bom dejansko vidu kje laufam.
Uporabniški avatar
 nini32
TatoSlo, dobrodošel in čestitke za naziv celjan/a.

me pa prav zanima, kje si tekel? ker če po temi tečem, komaj natečem 11 km, pa sem od rojstva celanarka. :?
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA