Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni spoštovani člani kluba K-24!

Kot vedno, bo tudi letos letno srečanje članov kluba K-24, na katerem bomo svečano sprejeli nove člane, vsi skupaj pa si bomo, v prijetnem vzdušju in druženju, izmenjali izkušnje in načrte za K-24 za prihodnje leto.

Srečanje bo v soboto, 5.12.2009, ob 18,00 h, v Črni na Koroškem, v prostorih nad avtobusno postajo.

Prisrčno vabljeni s strani Občine Črna na Koroškem!

P.S.Če kdo še ni posredoval podatkov o opravljeni turi K-24 , ker vpisna kniga ni bila na razpolago, to lahko posreduje na e-naslov: marijan.lacen@guest.arnes.si;
 Jožko
Pozdravljeni!
V lepem spominu mi ostaja K24, ki sem ga premegal v eminentni družbi prekaljenega maratonca Staneta in legende K24 Janija. Tako, da če mi bo le zneslo se bom srečanja z veseljem udeležil.
No zdaj imam še v planu pa upamo, da tako tudi ostane.
Pa lep pozdrav vsem Jožko
 Jožko
Tudi meni so se zadeve preobrnile tako, da se srečanja na žalost ne bom mogel udeležiti. Lepo se imejte in pozdravm vsem na Koroško
Uporabniški avatar
 zvone
Jožko napisal/-a:Tudi meni so se zadeve preobrnile tako, da se srečanja na žalost ne bom mogel udeležiti. Lepo se imejte in pozdravm vsem na Koroško

Jani, Jožko in Leon!

Škoda da vas ne bo! Kljub temu, bova z Mirotom naredila načrt za K-24 "EXTREMNO", na katero pa brez vas ne bova šla!

Lep pozdrav in lep vikend! Zvone
Žal se tudi jaz nisem mogel udeležiti (ker nisem še not padu)
Se pa zahvaljujem Jozegu za koristne informacije.
Drugo leto bom zraven!!!
Vodenje imam obljubljeno od Zvoneta in od Staneta, še na Janija čakam :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA