Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ssem končno plačal prek banke to zadevo , ker zgleda, da je to treba delati v dopoldanskem času, kot pa ob 2 uri zjutraj, ko si ves motast....... :mrgreen:
tudi provizija ni bila taka, kot sem mislil, da bo.
sedaj bo treba počakati par ndi da vidim ali so italijani dobili zadevo na svoj račun.
še to me zanima kje dobim tisti obrazec za zdravniško potrdilo
super imam ravno danes kontrolo tako ,da mu bom dal še ta papir v podpis. no dal mu bom kar ene par pairčkov v podpis, da bo malo zaloge za te italijane.
hvala arabo za link.
Rabiš samo eno potrdilo in potem ta velja eno leto.
Pošlješ pa jim po faxu ali pa daš kopijo.
Original pa obdrži...

Jaz sem z istim lani tekel v Parizu in ob Gardskem jezeru.
raf napisal/-a:ssem končno plačal prek banke to zadevo , ker zgleda, da je to treba delati v dopoldanskem času, kot pa ob 2 uri zjutraj, ko si ves motast....... :mrgreen:
tudi provizija ni bila taka, kot sem mislil, da bo.
sedaj bo treba počakati par ndi da vidim ali so italijani dobili zadevo na svoj račun.
še to me zanima kje dobim tisti obrazec za zdravniško potrdilo

So dobili ...OK

Cognome Nome Città Nazione Pagato
• Ziherl Rafael Grosuplje Slovenia X

Kontrola prijave... http://www.activeglobal.com/Events/inde ... ntID=82337
tisto potrdilo zdravniško je obvezno, ker danes mi moj dohtar ni hotel podpisati tistega papirja ne da bi naredil še pregled ekg, pa krvno sliko rabi ter pritisk.skratka kup komplikacij za tekec, k ije postal že rutina.
raf napisal/-a:tisto potrdilo zdravniško je obvezno, ker danes mi moj dohtar ni hotel podpisati tistega papirja ne da bi naredil še pregled ekg, pa krvno sliko rabi ter pritisk.skratka kup komplikacij za tekec, k ije postal že rutina.

Tako nekako smo pisali okoli priprav za tek Garda. Potrdilo velja eno leto.
RoKo napisal/-a:
raf napisal/-a:tisto potrdilo zdravniško je obvezno, ker danes mi moj dohtar ni hotel podpisati tistega papirja ne da bi naredil še pregled ekg, pa krvno sliko rabi ter pritisk.skratka kup komplikacij za tekec, k ije postal že rutina.

Tako nekako smo pisali okoli priprav za tek Garda. Potrdilo velja eno leto.

Zdravniška smo urejali in "urejali" takole viewtopic.php?f=3&t=11755&start=165

Raf...najbrž si mislil..-zdravniški pregled je obvezen ker danes mi moj dohtar.....
Še enkrat preverjeno...zdravniško potrdilo NI potrebno

Obrazec za avtocertifikat (podpis..tako kot za Palmanovo) bo v nekaj dneh na njihovih straneh.

Pravi datum za prijavo 30 Eur je 31.januar.
Danes em dobila tole pošto, ki da slutit, da bo proga spremenjena (?)

IMPORTANT

The Arena Foundation, along with the municipality of Verona, has granted permission for the athletes to pass through the amphitheatre. The runners will thus run the final metres of the race through this wonderful opera landmark and one of the most famous open-air theatres in the world. This captivating stretch of the course will be an unforgettable experience for all participants.
Vreme napisal/-a:No sedaj pa še tek skozi amfiteater, nič se bo počasi treba začet pripravljat :D

Kaj imaš v planu? 42?
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:No sedaj pa še tek skozi amfiteater, nič se bo počasi treba začet pripravljat :D

Kaj imaš v planu? 42?

Ja v Verono se pač nebi vozil na polovičko. Sicer pa se še nisem dokončno odločil, je še čas do 31.1.2010 :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA