Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tko z organizatorjem smo se dogovoril,pošljemo skupinsko prijavo,
najprej je hotel,da za večjo skupino plačamo v naprej,slabe izkušnje pač,
z drugimi ne z nami.
Trenutno stanje na bosu je 20,kdor še želi z avtobusom v Medeo naj mi
po ZS-ju pošlje:ime,priimek,leto rojstva in dolžino teka,skupinsko prijavo bom poslal
14.01.10 glede zbiranja denarja se bomo še dogovorili,kar se analize tiče,če bomo za,
imam lepo lokacijo z odlično hrano.
Torej,takole
Uporabniški avatar
 BoF
Kaj pa imamo, šefe, u planu za eno lokacijo? Aja, kako bomo pa keš nakazovali? Al bomo to na busu direkt v roke? Mam jaz še pet pacientov iz Kamnika za zraven - 2x21, 1x30 in 2xsupport team :laola
sem čakala na malo krepkejši odziv (no ja, ni čisto tako).

Grem na 30-ko, ker ne mislim pomagat Loni pri okopavanju krompirja :-- .

Rabim pa zajčka, a je kje kakšne prostovoljec, tudi s prostovoljko se strinjam, da mi bo delal družbo pri čvekanju na progi :clap: ?
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Aja, kako bomo pa keš nakazovali?

Mogoče bo pa to nevidni del palmanovske organizacije zbiral. Bomo videli, kaj bo šef rekel.

Zame si bila zelo viden del ekipe pri organizaciji in sem ti za to tvoje prostovoljno delo zelo hvaležen. :clap: :clap:
ROSI64 napisal/-a:
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Aja, kako bomo pa keš nakazovali?

Mogoče bo pa to nevidni del palmanovske organizacije zbiral. Bomo videli, kaj bo šef rekel.

Zame si bila zelo viden del ekipe pri organizaciji in sem ti za to tvoje prostovoljno delo zelo hvaležen. :clap: :clap:

:wink:
maca napisal/-a:Grem na 30-ko, ker ne mislim pomagat Loni pri okopavanju krompirja :-- .

Ne grem okopavat krompirja, ne bo cajta, bom kar sestrci za družbo na uradni progi in seveda na 21ki, njeni prvi, če je ne bo zdravje spet zafrknilo.
Loni napisal/-a:Ne grem okopavat krompirja, ne bo cajta, bom kar sestrci za družbo na uradni progi in seveda na 21ki, njeni prvi, če je ne bo zdravje spet zafrknilo.

Jaz ne bi stavila, da jo boš pripeljala po reglcih do cilja :wink:
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:Ne grem okopavat krompirja, ne bo cajta, bom kar sestrci za družbo na uradni progi in seveda na 21ki, njeni prvi, če je ne bo zdravje spet zafrknilo.

Jaz, pa bi stavila, da....zajci se moramo držati skupaj,smo bolj plašne živalice.... :roll:
nana napisal/-a:

Še posebej, ker garantiram, da bova obe pustili očala doma :wink:
Avtobus se polni,bo objavljen tudi spisek,
imam še nekaj vprašanj za organizatorja,da nam bo lažje,
če ima kdo vprašanje naj napiše,lahko pa tudi pokličete,
00390481888014 žal po slovensko ne gre,jest imam prevajalko :D
Kar se tiče zbiranja denarja,vsi vemo brez katere ne gre,nana hvala :cast1:
Še več podatkov kmalu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4