Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 kustus
LP

U kako je bil lepo posnet predstavitveni spot ma se skor nič ne teče v hrib. Ko pa sva prišla do term je že do prijave bil orng hrib da sem bil takoj ogret.
Ma se teče skoz sam gor, bilo ludo i nezaboravno. Z Nadjo sva se kr orng nagarala do cilja. Pol pa žrebanje nagrad Nadja je dobila nagrado. No ko so začeli objavljati zmagovalce sami taki kot npr Slovenska reprezentanca, pa udeleženec (mislim da tudi zmagovalec) na Ironmenu pa gorski tekač pa gorska tekačica pa oh in sploh no pa seveda tudi midva med njimi.
Na koncu pride smetana in jagoda na torto. Bil sem prvi dobil ZLATO medaljo, da ne povem koliko jih je bilo v kategoriji 100 + ..................... edini sem bil no pa saj je treba met korajžo in priti na start pa pol po vseh hribih tudi na cilj.
Tekaški forum je bil na zmagovalni stopnički. Bravo jest. Ha Ha Ha
:laola :TF) :TF)
Uporabniški avatar
 tabonir
kustus napisal/-a:LP

U kako je bil lepo posnet predstavitveni spot ma se skor nič ne teče v hrib. Ko pa sva prišla do term je že do prijave bil orng hrib da sem bil takoj ogret.
:laola :TF) :TF)

:lol: Ta spot in pogled na karto trase je nekoliko zavedel tudi mene in našo skupino. Smo malo zlahka jemali ta vzpon na Sv. Miklavž in pričakovali bolj "ravninski" tek :lol:.
Sem se kar namatral, da sem spravil tempo teka pod 5min/km kot sem planiral. Na kraju se je vendar vse izteklo v okviru naših želja :wink: .
 erika1
Pozdravljeni!

Po zeeeelo dolgem času sem se opogumila in se udeležila še tekmovanja v breg. Res luštna tekma, razen tistega blata na začetku, prav lepa trasa, za mene ravno prav dolga in strma. S svojim tekom danes sem zelo zadovoljna, sem presenetila še samo sebe. Organizacija teka super, veseli smo bili, da je organizator pohitel z razglasitvijo rezultatov, saj nas je na cilju kar pošteno zeblo. Mogoče v razmislek za prihodnja leta: Zakaj se razglasitev rezultatov ne preseli raje v dolino ob Terme Snovik?

Pa še to: organizatorju, hvala za lepe nagrade, za najboljši pokal kar sem jih kdaj dobila (mimogrede: smo ga že pojedli), Kristianu in otrokom za vzpodbujanje ob progi in potrpežljivost na cilju!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Me je kustus nahecal da grem na ta tek. Pa to je noro hriba sploh ni hotelo zmanjkati. Pa sami naspidirani okoli naju na štartu. A vseeno sva zmogla in prišla na vrh. Na žrebu sem imela srečo in dobila nagrado. Pol sem pa zmrzevala ko sem čakala na podelitev. No kustusova SUPERTEŽKA kategorija je bila čisto na koncu. A se je splačalo poleg medalje je dobil FUL veliko od sponzorja. Potem takoj nazaj v dolino in to v teku z torbami. pa še zalutala sva tako da sva imela daljšo pot za nazaj. No rešila naju je od sodelavca žena in nama ustavila ter naju odpeljala do avta HVALA.
:laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

HVALA na čestitkah .

Tako bi lahko še kateri organizator imel take kategorije saj tudi mi "šleperji" tečemo.
Golde medalje je pa vseeno v zbirki.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 tabonir
Čestitke organizatorjem :clap: .

Tekmo ste organizirali kot je treba! Razpisu je bila priložena tudi karta poteka proge in celo video posnetek, kar je v precejšno pomoč tekmovalcem, ki smo bili prvič na tekmi.

Zaključek teka je bil enkraten in v zelo lepem naravnem okolju.Škoda le, da megleno vreme ni dopustilo razgledov po okoliških hribih. Pogostitev v stilu "ruskega bifeja" je bila svetovna! Vsega je bilo v obilju. Še parkelj je hodil naokoli v eni roki z verigo, v drugi pa s košaro z bonboni :D .

Drugo leto se vidimo :D !

Še nekaj slik, na hitro posnetih: http://picasaweb.google.com/rotabo/9Mik ... 4133783250
 darjan
No da še jaz napišem poročilo :D Najprej pohvala organizatorju, ki je tek res fino organiziral, se potrudil kot treba, tako bravo... :clap:
Sam tek pa... hja počutil sem se že zjutraj zelo slabo, pač imel sem težke noge, pa ne vem od čega, enostavno ni bilo sproščenosti ne elastičnosti ne ničesar, tako da sem se odločil, da grem lepo umirjeno proti vrhu v svojem tempu in za kao pričakovanim rezultatom sem zaostal skoraj 5 min, ampak kaj čmo takele mamo... Ni se pa še pozdravilo koleno od LJ maratona...ta mesec sem več ali manj miroval, pa nekje na 3,5 km začelo boleti ko pr norcih... Podelitve pa nisem počakal, ker sem res zmrzoval, čeprav sem bil proti ostalim kar debelo oblečen, tako da sem kar hitro odhitel proti dolini in nato do thina na vroč čaj... :D :D :D
Skratka na tem teku se še vidimo, pa upajmo da ob boljšem počutju.. :)
 AinE
Mislim, da se lahko filmčku zahvalimo, da se nas je včeraj toliko zbralo na Miklavžu. Ni tako enostavno priti gor, kot je zgledalo, a ne? :twisted: Je pa zadovoljsvto na cilju toliko večje. :D
Oranizacija spet super, konkurenca zelo močna, klanci letoš še nekoliko višji, nepogrešljiva zaseka, potica, ogromno Miklavževih daril,... in za odžejanje med tekom voda iz bistrega studenčka ob poti :clap: . Malokje si lahko še to privoščimo.

Razglasitev naj kar ostane na Gori. Pot nazaj prijetno ogreje in ob klepetu še prehitro mine. Le kakšen smerokaz je na najbolj kritični točki v Hruševki treba postavit.
Lp E.
 bondi
Tudi jaz se strinjam z že napisanim, da je bila to še ena odlično oraganizirana prireditev, meni sta poseben ton dali frajtonarici ob progi...vsaka po pol minute na času...če bo prihodnje leto še kakšna, bom še hitrejši :D. V Hruševki bi bil res potreben en ornk smerokaz, da se ljudje nebi sprehajali okrog rit v žep. Ker sem imel to srečo, da sem se nazaj v terme peljal, sem na poti videl kar nekaj takih, ki so zalutali...enega štoparja smo celo pobrali.
Čestitke tudi kustusu...bil je veliki zmagovalec in prava golde zvezda...imel pa je tudi nekaj sreče, da smo vsi lanski K100 - jevci shujšal (recesija!!!).
Sicer pa je organizator z denarnimi nagradami privabil vrhunsko konkurenco z nizko štartnino pa solidno udeležbo. Priporočam dat na koledar za prihodnje leto.
Se vidimo 2010!
Uporabniški avatar
 mirko1
tudi midva z ženo sva porabila to megleno dopoldan na tem lepem teku. organitatorji so se potrudili in izvedli vse brezhibno. tudi vegiči smo šli siti domov. edino med več kot 100 izžrebanih nagrad nisva prišla :--( , pa me je žena potolažila, češ da imava pa srečo v ljubezni. :D .
za naslednje leto že vem kaj ji bom kupil za rojstni dan, ki ga ima na miklavža dan: startnino za 10. miklavžev tek! :idea:
lp, mirko
 turbinski
Moram reči da z samim rezultatom sem bil zelo zadovoljen vendar sem za sestop z miklavža porabil približno 23 krat toliko :toast:.Ja nimaš kaj bo treba za naslednji MIKLAVŽEV TEK tudi spust potrenirati :driver: mogoče bo šlo pa lažje ker drugo leto pride tek na nedeljo.

LEP POZDRAV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA